Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir haberleri: Polisten kaçan TIR devrildi! O anlar kamerada - Haberler | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'de kaza, Buca Koop Mahallesi 206/5 Sokak üzerinde meydana geldi. İstanbul'dan aldığı demiri İzmir'e getiren Volkan Tosun, yönetimindeki TIR, çevre yolunda trafik polisleri tarafından durduruldu.

        YEDİEMİN PARKINA ÇEKİLECEKTİ

        DHA'da yer alan habere göre yapılan kontrolde TIR'ın aşırı yüklü olduğu tespit edilip, yediemine çekilmesine kararı verildi. Bu sırada TIR şoförü şahsi eşyalarını alacağını söyleyerek direksiyonun başına geçti.

        DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

        Ardından da TIR'ı hareket ettirip, kaçmaya başladı. Polis TIR'ın peşine düştü. Buca ilçesi Batı sapağı girişinde TIR şoförü Tosun, hakimiyeti kaybetti.

        REKLAM

        İKİ ARACIN ÜZERİNE DEVRİLDİ

        Kaldırıma çıkan TIR, park halindeki otomobil ile Hüseyin Çetin yönetimdeki otomobilin üzerine devrildi. Her iki otomobilde ezilerek büyük hasar görürken, TIR'ın çarptığı bir hafif ticari araçta da maddi hasar meydana geldi.

        YARALANAN 2 KİŞİ TEDAVİYE ALINDI

        Otomobilde sürücü Çetin ile TIR şoförü Tosun sıkışarak yaralandı. Kaza yerine sağlık ve polis ekipleri ile vinç çağrıldı. Sıkıştıkları yerden kurtarılan otomobil sürücü ile TIR şoförü ambulansta hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı.

        KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

        Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi. Devrilen TIR ve zarar verdiği diğer araçların kaldırılması için çalışma sürerken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıktı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ