Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF3'üncü Lig 2'nci Grup'ta deplasmanda Amasyaspor FK'yı 2-1 mağlup eden Karşıyaka üst üste 3'üncü galibiyetini alarak zirve iddiasını sürdürdü. İlk yarının son haftasında evinde Sapanca Gençlikspor'u 3-2 yendikten sonra ikinci devreye evinde Eynesil Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek başlayan yeşil-kırmızılı ekip Amasya'dan da zaferle dönerek galibiyet serisi yakaladı. Karşıyaka'da devre arasında göreve gelen teknik direktör Erkan Sözeri, 2'de 2 yaparak takımına 6 puan kazandırdı.

        Zirvenin 4 puan gerisinde 3'üncü sırada yer alan Karşıyaka'da gol perdesini aralayan sağ kanat Cenk Ahmet, 4 gole ulaştı. Takımın 2'nci golünü kaybeden stoper Alpay ise yeşil-kırmızılı formayla ilk gol sevincini yaşadı. Sezonun ilk 3 haftasında Eynesil Bld (D), Amasyaspor ve Pazarspor'u (D) dize getiren Karşıyaka, bu hafta konuk edeceği Pazarspor'u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. Kaf-Kaf'ta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen stoper Erdinç ve sağ bek Erdem'in tedavileri sürüyor. Stoper İsmail ve sağ bek Bilal ise cezalı duruma düştü.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler