Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig ekiplerinden Altınordu'nun dış transferde 3 oyuncuyla daha anlaşma sağlayacağı öğrenildi. Şimdiye kadar yaptığı 5 takviyenin tümünü gurbetçi isimlerden yana kullanan İzmir temsilcisinin, 3 gurbetçi futbolcuyla daha anlaşması bekleniyor. Kırmızı-lacivertlilerin savunma, orta saha ve forvete 1'er takviye yapacağı belirtildi.

        Transferde kanat oyuncuları Hüseyin Bulut ve Bahattin Karahan, santrfor Emre Aydınel, sağ bek Yusuf Örnek ve sol stoper Ali Çırak'la el sıkışan Altınordu'nun listesinde yer alan Ankaraspor'dan orta saha oyuncusu Kaan Baysal'la temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Kadrosundaki oyuncu sayısı 20 olan İzmir temsilcisinde 3 genç futbolcunun da profesyonel sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler