Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig ekiplerinden Altay'da yeni sezon öncesi büyük belirsizlik devam ediyor. Şirketleşme kararı sonrası yatırımcı arayışlarını sürdüren İzmir temsilcisi yeni sezon hazırlıkları konusunda planlama yapamıyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve ekibinin sözleşmeleri ay sonunda sona erecek. Tecrübeli teknik adamın göreve devam edip etmeyeceği netleşmedi. Kurban Bayramı sonrası Altay'ın ligdeki rakiplerinin büyük bölümü yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

        İzmir temsilcisinin ise sezona ne zaman ve hangi teknik direktör önderliğinde başlayacağı merak konusu oldu. Futbolculardan Eren ve Salih'in resmen ayrıldığı Altay'da kulübe ihtarname gönderen Kuban, Mehmet, Mustafa, Arda ve Sefa'nın fesih yapması an meselesi. Siyah-beyazlılarda Ozan, Deniz, Murat Uluç ve Nurettin'in de kontratları sona erdi. Altay çok hızlı bir şekilde yatırımcı bulup transfer yasağını açamazsa lige büyük handikaplarla başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler