Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig'in iddialı ekibi Karşıyaka'da sözleşmelerini uzatan kanat oyuncusu Enes Nalbantoğlu ve kaleci Enes Kalyoncu, Başkan İlker Ergüllü'nün katıldığı törenle sözleşme imzaladı.

        Yeşil-kırmızılılarda geçen sezon 13 golle takımın en skorer ismi olan 29 yaşındaki Enes Nalbantoğlu 2; 22 yaşındaki file bekçisi Enes Kalyoncu ise 1 yıllığına imza attı. Başkan İlker Ergüllü, imzaların ardından Enes Nalbantoğlu'yla birlikte açıklama yaparak, "Enes geçen sezon benim ilk transferini gerçekleştirdiğim oyuncuydu. O zamandan beri benim için önemli bir oyuncu. Geçen sezon kendisinden iyi faydalandığımızı düşünüyorum. Bu sezon da takımla birlikte aynı başarısını sürdürecek" dedi.

        Enes ise, "Yine buradayım. Geçen sezon takım olarak ve kendim güzel performans sergilediğimizi düşünüyorum. İnşallah bu sezon üzerine koyarak şampiyonluğun en güçlü adayı olacağız" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler