Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Karşıyaka dış transferde yeniden atağa kalkmaya hazırlanıyor.

        Şimdiye kadar Elazığspor'dan eski stoperi Metin Peker, Karaköprü Belediyespor'dan sağ kanat Ali Sinan Gayla ve Adana 1954 FK'dan santrfor İshak Kurt'la anlaşan yeşil-kırmızılıların, şimdi de Batman Petrolspor'dan sağ kanat Akın Akman, Adana 1954 FK'dan eski orta saha oyuncusu Harun Atalay, Sarıyer'den forvet arkası Saruhan Fındıkcı ve Cuma Menize'yi listesine eklediği iddia edildi. Yönetimin bu oyuncularla temasları sürdürdüğü, resmi imzaların an meselesi olduğu ileri sürüldü.

        ERDİNÇ ÇEPOĞLU VEDA ETTİ

        Karşıyaka'da stoper Erdinç Çepoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeşil-kırmızılı kulübe veda etti.

        Sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki savunmacı, "Karşıyaka Spor Kulübü'nden ayrılmış bulunuyorum. Bu büyük camianın bir parçası olduğum her an gerek saha içi gerek saha dışı formanın, armanın ağırlığını ve sorumluluğunu bilerek davrandım. Benim için tarif edilemez bir gururdu. Bütün camiaya ve eşsiz Karşıyaka taraftarlarına teşekkür ediyor yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler