Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup ekiplerinden Muğlaspor, hafta sonu Etimesgut Belediyespor'u konuk edeceği müsabakada evine dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Muğla Atatürk Stadı tribünlerinin depreme dayanıksız raporu verilerek yıkılmasının ardından ligdeki ilk iç saha maçını Denizli Atatürk Stadı'nda oynamak zorunda kalan yeşil-beyazlılar, portatif tribün temin ederek sorunu kısmen çözdü.

        Muğla Valiliği ve Türkiye Futbol Federasyonu ile gerekli görüşmeleri yapan Muğlaspor yönetimi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi'nin desteğiyle geçici bir çözüm bularak stadyuma portatif tribün getirtip montaj işlemlerini gerçekleştirdi. Tribünde zorunlu olması nedeniyle sadece protokol ve basın mensuplarına yer ayrılırken, taraftarlar maçlara giremeyecek. Muğlaspor'un statta tribünlerin yeniden yapımı için görüşmeleri de sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler