Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Dikili ilçesinde, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir balıkçı barınağı yakınlarındaki teknede 7 kaçak göçme yakalandı. Göçmenlerin ifadelerinin ardından 7'si organizatör, 2'si üzerlerinde ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde bulunan 9 şüpheli gözaltına alındı.

        ​Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 1 Ekim günü Dikili ilçesinde bir balıkçı barınağı yakınlarında bulunan balıkçı teknesi içerisinde 7 kaçak göçmeni yakaladı. Yürütülen soruşturma kapsamında, kaçak göçmenlerin ifadelerinden yola çıkılarak göçmen kaçakçılarına yönelik 9 Ekim'de operasyon düzenlendi. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ve Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde 31 personel, 6 araç ve 1 narkotik köpeğinin katılımıyla düzenlenen operasyonda 7 göçmen kaçakçısı şüphelisi ile uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah bulunduran 2 şüpheli gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonda 2 av tüfeği, 31 av fişeği, 1 tabanca, 16 mermi, 1 hassas terazi, 1 ecstasy uyuşturucu hap, 48 gram sentetik ecza maddesi, 14,19 gram esrar ile bir miktar kenevir tohumu ele geçirildi. 7 kaçak göçmen ise işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. Organizatör şüphelilerinin ise işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler