Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu zirve yarışına ağırlığını koydu. Önceki hafta evinde lider Kastamonuspor'u 1-0 yenen sarı-lacivertliler, deplasmanda da ikinci sıradaki Beykoz Anadolu Spor'u 3-1 mağlup ederek hem seri yakaladı hem de ilk kez dış sahada kazandı. Oynadığı 8 maçta 5'inci galibiyetini elde eden kırmızı-lacivertliler 3 kez de sahadan beraberlikle ayrılıp henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Puanını 18'e yükselterek 2'nci sıraya adını yazdıran Altınordu gelecek adına taraftarını umutlandırdı.

        Teknik direktör Olcay Şahan çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Rakibimizi iyi analiz etmiştik. Maça iyi hazırlanarak geldik ve karşılığını aldık. Takımımı kutluyorum, galibiyetlerin devamını getireceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler