Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SALON:Atatürk Voleybol Kompleksi

        HAKEMLER: Hakkı Demiralay, Ferhat Büyükpamukçu

        ALTEKMA: Cafer Kirkit, Maksim Buculjevic, Dmitrii Bahov, Bertuğ Öndeş, Emir Pınar, Suarez Gutierrez, Arda Kara, Hüseyin Şahin, Eray Kursav, Boğaçhan Zambak

        BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Arda Bostan, Yiğit Yıldız, Rolando Cepeda, Fatih Eren, Panou Joachim, Morales Cesar, Umut Özdemir, Yunus Emre Erşahin, Fırat Emre Berat, Gökhan Çatal, Muhammet Ertuğrul, Erhan Hamarat)

        SETLER: 25-19, 25-23, 22-25, 33-31

        SÜRE: 133 Dakika (27, 30, 31, 45)

        VOLEYBOL Efeler Ligi'nde Altekma, 3'üncü hafta maçında İzmir’de konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti ve ligdeki 2'nci galibiyetini aldı. İlk seti rahat bir oyun sonunda 25-19 kazanan Altekma 1-0 öne geçti. İkinci setteki çekişmeden avantajlı çıkan İzmir ekibi 25-23 ile durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette üstün olan konuk Bursa ekibi 25-22 ile skoru 2-1’e taşıdı. Büyük heyecan içinde geçen dördüncü seti Altekma 33-31 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler