Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası etkinlikleri kapsamında, ilçede görev yapan 112 Acil Sağlık ekiplerini, Kınık Belediyesi Çocuk Köyü'nde misafir etti.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre Sadık Doğruer, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendisinin de halen sağlık ordusunun bir üyesi olduğunu hatırlattı.

        Acil sağlık camiasının can kurtarmak için fedakarca zamanla yarıştığını belirten Doğruer, "Son yıllarda yaptıkları işin önemi ve değerleri daha iyi anlaşıldı. Uzun yıllardır siyaset yapıyor olmama rağmen hala sağlık çalışanları ailesinin bir üyesi olarak, her zaman yanlarında olmak gibi bir sorumluluk hissediyorum. Belediyemiz olarak her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler