Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Akalan yol kontrol noktasında görev yapan jandarma trafik ekipleri, durdurdukları araçlardaki vatandaşların bayramlarını kutladı.

        Bayram tatilinde trafik yoğunluğunun yaşandığı İzmir-İstanbul Otoyolu'nda denetimler sıklaştırıldı.

        Jandarma ekipleri de İzmir girişinde bulunan Akalan gişelerinde yaptıkları kontrolde İzmir'e gelen vatandaşları, bayram şekeri ve çikolata ikramıyla karşıladı.

        Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halil Yaşar Güzel'in de katıldığı uygulamada ekipler, yolcu otobüsü ve otomobillerde bulunan vatandaşların bayramını tebrik etti.

        Öte yandan Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü kapsamında da uygulama noktasında mola veren araçlardaki çocuklarla pasta kesildi.

        Ekipler, sürücülere emniyet kemeri kullanımı, aşırı hızdan kaçınma ve seyir halindeyken cep telefonu kullanmama konularında da uyarılarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler