Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka'nın ev sahipliğindeki Pınar Cup 2024, 3 takımın katılımıyla oynanacak.

        Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek turnuvaya Karşıyaka'nın yanı sıra Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ve Yunan ekibi Promitheas Patras katılacak. Her gün birer müsabakanın yapılacağı turnuvanın ilk maçında yarın saat 18.00'de Karşıyaka ile Promitheas Patras karşılaşacak.

        Organizasyonun ikinci gününde 20 Eylül Cuma günü saat 18.00'te Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-Promitheas Patras maçı oynanacak.

        Turnuva, 21 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'daki Karşıyaka-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket müsabakasıyla tamamlanacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler