Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Akova ve yönetim kurulu üyeleri, Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifler Birliği'ni (Marmarabirlik) ziyaret etti.

        Tariş'ten yapılan açıklamaya göre, ziyarette Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Tariş yönetimi, zeytin ve zeytinyağı sektörüyle ilgili gelişmeleri konuştu.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Hidamet Asa, ürün alımlarına başladıklarını belirterek, "Bu yıl rekolte yüksek ve üretici ortaklara her zamanki gibi destek olmayı sürdüreceğiz. Bu yılın aksine önümüzdeki yılın yok yılı olacağını öngörüyoruz. Marmarabirlik olarak bu konuda tedbir almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Fikret Akova da rekoltenin gerek dünyada gerekse Türkiye'de geçen yıla göre yüksek olduğunu kaydetti.

        Üreticinin desteklenmesinin önem taşıdığını ifade eden Akova, finansmanı düzenli ve disiplinli yönetmenin önemli olduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler