Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Julia Ituma'nın ölümü voleybol dünyasını yasa boğdu! Geleceğin yıldız adayıydı... - Son dakika spor haberleri - Voleybol Haberleri
        1

        Voleybol dünyası, Eczacıbaşı Dynavit ile Igor Gorgonzola Novara arasında oynanan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yarı final maçının ardından trajik şekilde hayatını kaybeden genç voleybolcu Julia Ituma'ya ağlıyor...

        2

        18 yaşıdaki Nijerya asıllı İtalyan voleybolcu, takımının İstanbul'da kaldığı otelin 6. katından düşerek yaşamını yitirirken, üzücü olay İtalyan basınında da geniş yer buldu.

        3

        İTALYAN BASINI: SÖYLEYECEK SÖZ YOK

        Tuttosport: Kelimelerin tükendiği bir dram! 18 yaşındaki voleybolcu Julia Ituma ölü bulundu. Nijerya kökenli Milano'da doğan Ituma, voleybol için bir umut olarak görülüyordu ve bu onun Piedmontese takımıyla ilk sezonuydu.

        7

        Volleytrails: Voleybol dünyası trajik bir haberle şokta. Igor Novara'nın oyuncusu 18 yaşındaki Julia Ituma, İstanbul'da bir otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti

        8

        Sky Sports: Dram! Julia Ituma 18 yaşında hayatını kaybetti. Kadın voleybolu dünyasında trajedi.

        9

        Ituma'nın kulübü Igor Gorgonzola Novara da sosyal medya hesabından genç voleybolcuları için taziye mesajı paylaşarak, olayın Türk polisi tarafından araştırıldığını belirtti.

        10

        AİLESİ VE KÖKENLERİ NİJERYALI

        Nijeryalı bir alienen çocuğu olan Ituma, 10 Ağustos 2004 tarihinde Milano'da doğdu.

        11

        Voleybola 2014 yılında başlayan Ituma, 2019 ile 2022 yılları arasında Club Italia Cral forması giydikten sonra sezon başında Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olmuştu.

        12

        Igor Gorgonzola Novara ile ilk sezonunu yaşayan 18 yaşındaki voleybolcu, 1.92 boyu ve güçlü fiziği ile geleceği en büyük yıldız adaylarından biri oalrak gösteriliyordu.

        13

        İtalya 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giyen Ituma, 2022 U19 Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan İtalyan takımının en önemli oyuncuları arasındaydı.

        14

        Otoriteler tarafından Ituma, VakıfBank'ta foram giyen ve dünyanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen vatandaşı Paola Egonu'nun veliahtı olarak gösteriliyordu.

        Haberi Hazırlayan: Uğur Sarıkaya
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ