Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kafesli partiye yapılan operasyonda yeni detaylar! | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir internet sitesi üzerinden cinsel sapkınlık videolarının paylaşıldığı görüldü.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre polis ekipleri 2 suç kaydı bulunan 33 yaşındaki Tolga T. ve 29 yaşındaki Laden S. tarafından cinsel ve sapkınlık içeren müstehcen partiler düzenleneceğine ilişkin ilanlar gördü.

        KISA SÜREDE BASKIN DÜZENLENDİ

        Tolga T. ve Laden S. tarafından organize edilen partinin biletlerinin 250 liradan internet üzerinden satışa çıkarıldığı gören polis ekipleri hemen harekete geçti. Beyoğlu'nda bulunan adreste faaliyet gösteren gece kulübünde gece düzenlenecek baskın için hemen “Gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında” kararı alarak baskın düzenledi.

        REKLAM

        ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER

        Yapılan baskın sırasında içeride parti olduğu ve hayasızca ve müstehcen hareketler sergilendiği görüldü. Baskında bir kadının demir kafeste olduğu ve köle durumundaki bir başka kadının ise katılımcılar tarafından kırbaçlandığı belirlendi.

        ELE GEÇİRİLENLER ŞAŞIRTTI

        Baskında 32 kişi gözaltına alındı. Gece kulübünde ve organizatör olan şüphelinin ikametinde yapılan aramada 12 adet kırbaç, 5 adet kelepçe, 19 adet maske, 8 adet tasma, 1 adet beyzbol sopası, 2 adet göz bandı, 1 adet üzerinde partide kullanılan çeşitli görevler bulunan çarkıfelek, 24 adet partide kullanılan çeşitli renklerde ip, 2 adet ağızlık, çok sayıda çeşitli renklerde kağıt bileklik, 1 adet halka askı, parti gösterimini çekim yapan 1 adet telefon ile çeşitli malzemeler ele geçirildi.

        7 ÜLKEDEN 8 YABANCI MÜŞTERİ

        Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen 32 şüpheli ile ilgili yapılan çalışmalarda 23 kişi serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında yer alan Yunanistan uyruklu 1 erkek, Alman uyruklu 1 erkek ve 1 kadın, Rus uyruklu 1 erkek ve 1 kadın, Ürdün uyruklu 1 erkek, Azerbaycan uyruklu 2 kadın olmak üzere toplam 8 yabancı uyruklu kişi sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

        8 KİŞİ TUTUKLANDI

        Gece kulübü sahibi ve partiyi organize edenlerin de aralarında bulunduğu 9 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 8 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

        DHA'nın haberine göre de Beyoğlu'nda bir gece kulübünde düzenlenen partiyi organize ettikleri gerekçesiyle tutuklanan Tolga T. ile Laden S.'nin polisteki ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerin aslında müzisyen olduklarını, yaptıklarının suç olduğunu bilmediklerini söyledikleri öğrenildi. İki şüphelinin bir süre önce düzenledikleri partilerle gündeme gelen 'Fergio House' çetesinden birlikte iş yapmak için teklif aldıklarını, ancak kabul etmediklerini söyledikleri öğrenildi.

        "SUÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUK"

        Ahlak Kumar Büro Amirliği tarafından düzenlenen operasyonun ardından tutuklanan parti organizatörleri Tolga T. ile Laden S.'nin polisteki ifadeleri ortaya çıktı. İkilinin Kadıköy'de oturdukları evi de partide ele geçirilen cinsel içerikli materyallerle döşedikleri belirlendi. Poliste verdikleri ifadelerinde konservatuvar mezunu olduklarını iddia eden şüphelilerin, yaptıklarının suç olduğunu bilmediklerini söylediği öğrenildi.

        "BİZİM PARTİLERİMİZDE İSTEYEN TASMA TAKAR İSTEYEN ELİNE KIRBACI ALIR"

        Seçtikleri yaşam biçimi doğrultusunda yaşadıklarını anlatan şüphelilerin, daha önce de böyle partiler düzenlediği öğrenildi. Partilerinde gerçek cinsel birlikteliklerin olmadığını anlatan şüpheliler “İnsanlar partiye gelerek fantezilerini gerçekleştiriyorlar. İlişkiye girmiyorlar. Kimi köle oluyor, kimi eline kırbacı alarak patron oluyor. İsteyen kendine kelepçe taktırıyor. Boynuna tasma taktıran bile var" dedikleri belirtiliyor. Şüphelilerin kimseye zorla bir şey yaptırmadıklarını söyleyerek “Yaptığımız, işlediğimiz bir suç yok" şeklinde konuştukları öğrenildi.

        Öte yandan şüphelilerin düzenlendikleri partilerle gündeme gelen 'Fergio House' çetesinin kendilerine birlikte çalışmak için teklifte bulunduğunu iddia ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin bu teklifi "Biz de gerçek cinsel birliktelik yok. Sadece fantezileri gerçekleştiriyoruz" diyerek kabul etmediklerini söyledikleri öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ