Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediyesinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Kocasinan Teknoloji Festivali (KOCAFEST), 23 Mayıs'ta başlayacak.

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, festivalin Kayseri Dünya Ticaret Merkezi fuar alanında gerçekleştirileceğini belirterek, vatandaşları etkinliğe davet etti.

        Festival ile Türkiye’nin yerli ve milli teknolojisini üreten bireyler yetiştirilmesini hedeflediklerine dikkat çeken Çolakbayrakdar, 23 Mayıs'ta başlayacak etkinliğin 3 gün süreceğini ifade etti.

        Çolakbayrakdar, sürdürülebilir projeler geliştirdiklerini belirterek, "Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz KOCAFEST'te ortaokul ve lise öğrencilerinin teknoloji tabanlı çalışmaları sergilenecek. Ortaokul ve lise öğrencilerden oluşan takımlar, farklı kategorilerde yarışacak." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler