Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bilişim Akademisi'ne olan yoğun talep üzerine başvuruları 15 Ağustos'a uzattı.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, gençlere bilişim teknolojileri alanında eğitim sunarak onların bilgi ve becerilerini geliştirme amacıyla kurulan akademiye 15 Temmuz'da başlayan başvurular 15 Ağustos'a kadar sürecek.

        Bilişim Akademisi, gençlere bilişim teknolojileri, yazılım geliştirme, siber güvenlik, veri bilimi, robotik kodlama gibi alanlarda eğitim sunuyor.

        Akademi sayesinde, Kayseri'de teknoloji ve bilişim sektöründe nitelikli insan kaynağı yetişmesine katkı sağlanacak.

        Bilişim Akademisi, sadece Kayseri'nin değil, Türkiye'nin de bilişim sektöründe söz sahibi olabilecek bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

        Proje kapsamında, Kayseri'deki öğrencilerden başarılı ve ilgili olanlar sınavla seçilerek, bu öğrencilerden oluşan Bilişim Akademisi oluşturulacak. Akademide 12 ay teorik, 6 ay pratik eğitim verilecek.

        Dokuz ve 10'uncu sınıf öğrencileri, "kayseri.bel.tr" sitesinden akademiye başvurabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler