Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kim Kardashian'dan Kanye West'e: Seni ömür boyu seveceğim - Magazin haberleri
        1

        2014 yılında Kim Kardashian ile dünyaevine giren ve şimdilerde boşanma aşamasında olan Amerikalı rapçi Kanye West, 44 yaşına bastı. Kardashian, West'in doğum gününü 227 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kutladı.

        2

        "SENİ ÖMÜR BOYU SEVECEĞİM"

        Kanye West ve üç çocuğu ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan reality show yıldızı, gönderisine, "Doğum günün kutlu olsun. Seni ömür boyu seveceğim!" sözlerini not düştü. Kardashian, bu paylaşımı ile boşanıyor olmalarına rağmen West'e olan aşkının kaybolmadığını gözler önüne serdi.

        3

        EVLİLİK SÖZLEŞMESİNE BAĞLI KALDILAR

        West'in ile Kim Kardashian'ın boşanma davası sürüyor. Kim Kardashian ve Kanye West, bu süreçte uyumlu olmayı sürdürüyor. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikili, ayrıca çocuklarının ortak velayeti konusunda da hemfikir.

        4

        SÜRPRİZ İDDİA

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda ünlü rapçinin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. West'in, Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan ünlü model Irina Shayk ile birliktelik yaşadığı konuşuluyordu.

        Söz konusu söylenti, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor" mesajı dedikoduları alevlendirmişti.

        5

        11 YILDIR TANIŞIYORLAR

        Irina Shayk, 2010 yılında West’in "Power" müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

        6

        ÜÇ KEZ EVLENDİ

        ABD'li yıldız, 2000 yılında müzisyen Damon Thomas ile yaptığı evliliği 4 yıl sürmüştü.

        Kardashian, 2011'de ise basketbolcu Kris Humphries ile nikah masasına oturdu ancak 2 yıl sonra ayrılık kararı almıştı.

        Kim Kardashian ve Kanye West, 2014 yılında İtalya'nın Floransa kentinde dünyaevine girmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ