Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Valisi Uğur Turan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Vali Turan, mesajında, muhtarların yerel demokrasinin en eski ve köklü örneğini temsil ederek toplumsal hayatın en önemli yapı taşlarından birini oluşturduğunu belirtti.

        Muhtarlığın özveri ve meşakkat gerektiren bir görev olduğunu aktaran Turan, demokrasi zincirinin ilk halkasını muhtarların oluşturduğunu bildirdi.

        Vatandaşların devlete açılan ilk kapısının muhtarlık olduğunu ifade eden Turan, mesajında şunları kaydetti:

        "Muhtarlarımız ifa ettiği görevle aynı zamanda devlet ile vatandaş arasında bir köprü görevi yürütmektedir. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında kilit role sahip olup, devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Bu güzel şehirde görev yapan muhtarlarımıza köy ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek devletin hizmet alanlarına erişimi konusunda üstün gayretleri, özverili çalışmaları ve başarılı faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, muhtarlarımıza çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler