Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya haberleri: Yarım saatte 3 kaza: 2 ölü, 2 yaralı! Alkollü TIR şoförü biçti | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Karaman'dan, Konya’nın Ereğli ilçesindeki şeker fabrikasına pancar taşıyan Muhammet Çat yönetimindeki TIR, dün akşam saat 18.30 sıralarında Karaman-Konya kara yolu Melicek Mahallesi kavşağında Yüksel Altınöz’ün kullandığı motosiklete çarptı.

        MOTOSİKLETTEKİ 2 KİŞİ ÖLDÜ

        Yüksel Altınöz hayatını kaybetti.
        Yüksel Altınöz hayatını kaybetti.

        DHA'da yer alan habere göre kazada motosiklet sürücüsü Yüksel Altınöz ve arkasındaki Hasan Can yaşamını yitirdi. Ölen 2 kişinin cansız bedenleri otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        20 DAKİKA SONRA İKİNCİ KAZA

        Kazanın ardından yoluna devam eden Çat, yaklaşık 20 dakika sonra Fidanlık kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen Süleyman Tezcan'ın (21) kullandığı hafif ticari araca çarptı.

        2 KİŞİ YARALANDI HASTANEYE KALDIRILDI

        Bu kazada da sürücü Tezcan ve yanındaki Mustafa Can Tezcan yaralandı. Yaralı 2 kişi çağırılan ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

        3.27 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

        Muhammet Çat, yaklaşık 10 dakika sonra da 2 kilometre ilerideki bir kavşakta hasarlı kazaya karıştı. TIR’ın çarptığı araçta hasar oluştu. Yakalanıp gözaltına alınan Çat'ın, 3.27 promil alkollü olduğu tespit edildi.

        Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ