Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çevre yolunda iyileştirme çalışmaları sürüyor.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat depremlerinde hasar alan mevcut çevre yolunda iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

        7 Temmuz Pazar günü başlanan yenileme çalışmaları kapsamında yapımına başlanan çevre yolunda asfalt çalışmaları yapılıyor.

        Çöşnük Kavşağı sonrası, Battalgazi Alt Geçidi girişi ile Beylerderesi Viyadüğü arası yaklaşık 13 kilometrelik kısımda yapılacak olan çalışmalar, vatandaşların mağdur olmaması için etaplar halinde gerçekleştiriliyor.

        Çevre yolu yenileme ve iyileştirme çalışmaları kapsamındaki asfalt serim çalışmaları nedeniyle 24-25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde Emeksiz Alt Geçidi'nin Elazığ-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak.

        Vatandaşların mağdur olmaması için alternatif güzergahları kullanmaları istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler