Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Vali Yardımcısı Talat Tabur'un başkanlığında İl Su Kurulu Toplantısı düzenlendi.

        Devlet Su İşleri (DSİ) 92. Şube Müdürlüğü binasında Vali Yardımcısı Talat Tabur başkanlığında İl Su Kurulu Toplantısı tertiplendi.

        Tabur, toplantıda yaptığı konuşmada, su kaynaklarının korunması ve bu konuda planlama yapılmasının önemli olduğunu söyledi.

        Kentteki su kaynaklarının korunmasıyla ilgili değerlendirmeler yapacaklarını anlatan Tabur, "Ülke su politikasında alınması gereken kararlara yardımcı olacağız." dedi.

        Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Havza Yönetim Kurulu Daire Başkanı Taner Kimençe ise Malatya'ya özgü konuların toplantıda ele alınacağını söyledi.

        Toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar, DSİ 92. Şube Müdürü Aytaç Sucu ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler