Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef Yılmaz Şef kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? 2023 MasterChef All Star yeni şefi Yılmaz Öztürk hayatı, biyografisi ve kariyeri
        1

        MasterChef All Star için beklenen gün geldi çattı. Geçtiğimiz sezonlardan tanıdık yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği yarışmada yeni şef Yılmaz Öztürk de Somer Sivrioğlu'nun yerini alacak. İşte, günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri olan Yılmaz Şef'in biyografisine dair detaylar...

        2

        ŞEF YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

        Bu yıl MasterChef Türkiye'nin yeni şefi olan Yılmaz Öztürk, meslek yaşamına 1998 yılında Ankara’da başladı. 1999 ve 2007 yılları arasında Türkiye’nin bilinen mutfaklarında çalıştı. Üyesi olduğu “Chaine des Rotisseurs”ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması’nda Gümüş Madalya aldı.

        3

        2007–2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca’da Mutfak Şefi olarak görev yaptı. 2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yaptı. Yıllar sonra İstanbul’a dönerek Mürver Restaurant’ın şefi oldu. Ünlü şef evli ve bir çocuk sahibidir.

        4

        ÖNCEKİ YILLARDA DA MASTERCHEF'E KATILMIŞTI

        Somer Şef'in yerine gelen Yılmaz Şef, geçtiğimiz yıllarda da MasterChef Türkiye'nin bazı bölümlerinde konuk olarka katılmıştı.

        5

        MASTERCHEF ALL STAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        TV8'in klasik haline gelen yemek yarışması MasterChef All Star, 14 Haziran günü ekranlara gelecek.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ