Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mauro Icardi kararını açıkladı! Galatasaray'da kalacak mı? - Galatasaray GS Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın gözde yıldızı Mauro Icardi, Arjantin basınına konuştu! PSG ile 1 yıl daha kontratı bulunan ve gelecek sezon sözleşmesi sona erecek Arjantinli yıldız geleceğine dair planlarını da anlattı.

        2

        Sarı-kırmızılıların bonservisini almak istediği Icardi, Arjantin'de yayın yapan TNT Sports'a konuşurken Türkiye'de yaşamaktan çok mutlu olduğunu belirtti ve gördüğü ilgiyi anlattı.

        3

        İstanbul ve Paris'teki yaşantısını kıyaslayan Arjantinli yıldız "Paris'te, Milano'da yaşadım ama bana gösterilen ilgi bu kadar fazla olmamıştı" ifadelerini kullandı.

        4

        Galatasaray ve PSG'deki durumuna dair de açıklama yapan golcü oyuncu "Paris'te dünyanın en iyi oyuncularıyla beraberdim ama Galatasaray'daki kıvılcımı görmedim" yorumunda bulundu.

        5

        Geleceğine dair aldığı kararı da duyuran Icardi, "İstanbul'da çok mutluyum. Galatasaray'da kalmak istediğimi kulübün yöneticilerine de ilettim" diyerek sarı-kırmızılı taraftara müjdeyi verdi.

        6

        İstanbul'daki sevginin boyutuna bir kez daha değinen Icardi, "İstanbul'daki ilgi, sevgi inanılmaz. Galatasaray'da kalarak yola devam etmeyi çok istiyorum ama bu sadece bana bağlı bir durum da değil" dedi.

        10

        "WEBSTER KURALI" İDDİALARI

        Galatasaray'ın Icardi'nin bonservisini "Webster Kuralı" ile almak için araştırmalar yürüttüğü belirtiliyor.

        11

        "Webster Kuralı"na göre üç yıllık kontratı geride bırakan 28 yaş üzerindeki bir futbolcuya sözleşmesinin son yılında bonservis bedeli belirlenirken tek söz hakkı kulüpte olmuyor.

        12

        Matuzalem transferine kadar kulübünde sözleşmesinin son yılına giren 28 yaş üstü futbolcular, mevcut kontratlarındaki yıllık ücreti getirerek bonservisini alabilirken Matuzalem transferine yapılan itiraz sonrasında bu kural biraz güncellendi.

        13

        CAS'ın Matuzalem'in Real Zaragoza'ya transferi sonrasında 11 milyon Euro'luk ceza ödemesi bu konuda bir içtihat oluştururken bu transfer sonrasında oyuncunun sadece yıllık maaşı değil; oyuncunun kulüp için değeri çeşitli parametrelerle hesaplanıyor.

        14

        NEWCASTLE UNITED TEHLİKESİ

        Diğer yandan gösterdiği performansla adeta yeniden doğan tecrübeli golcünün talipleri her gün artmaya devam ediyor. Golcü oyuncu için son talip Premier Lig'den oldu.

        15

        The Sun, Newcastle United'ın yeni sezon planlamalarında Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak istediğini yazdı.