Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mehmet Aslantuğ ile Levent Özdilek arasında buz gibi hava esti
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana'da 31'incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde esen soğuk rüzgârlar dikkatlerden kaçmadı. Levent Özdilek ile Mehmet Aslantuğ arasındaki mesafe büyük merak uyandırdı.

        31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında Onur Ödülleri gecesi, alışveriş merkezinin performans gösteri alanında yapıldı. Törende oyuncu Demet Akbağ ödülünü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan alırken oyuncu Uğur Polat, ödülünü Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri üyesi oyuncu ve yönetmen Mehmet Aslantuğ'un elinden aldı. Bu yılki tören sadece ödüllerle değil, sahnede yaşanan soğuk rüzgarlarla gündem oldu.

        Onur ödülleri gecesinde, iki usta oyuncu Levent Özdilek ile Mehmet Aslantuğ arasındaki gerilim, tüm davetlilerin dikkatini çekti. Gecenin büyülü atmosferinde, Aslantuğ'un Özdilek'e doğru uzattığı kollar, adeta boşlukta kaldı. İkilinin arasındaki bu gergin selamlaşma, festivalin perde arkasında neler olup bittiğine dair merak uyandırdı. Özdilek'in, Aslantuğ'un samimi sarılma girişimine verdiği mesafeli yanıt, festival izleyicilerinin aklında soru işaretleri bıraktı. Birçok kişi bu beklenmedik durumu sosyal medyada tartışırken, festivalin ışıltılı atmosferi bir an için yerini buz gibi bir havaya bıraktı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ