Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mourinho ne yapacak? Avrupa kadrosunda sol bek yok - Futbol Haberleri
        1

        Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor'a konuk olan Fenerbahçe, 2 puanı sahada bırakırken bir kötü haber de Jayden Oosterwolde'den geldi.

        2

        Mücadelede sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Hollandalı sol bekin, sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edildiği açıklandı.

        3

        23 yaşındaki oyuncunun yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalması beklenirken, teknik direktör Jose Mourinho ise bu mevkide eli kolu bağlandı.

        4

        AVRUPA KADROSUNDA SOL BEK YOK

        Sezon başında Ferdi Kadıoğlu'nu yollayarak Filip Kostic ve Levent Mercan'ı bu bölgeye transfer eden F.Bahçe, iki futbolcuyu da Avrupa listesine yazmadı.

        5

        Oosterwolde'nin de sakatlanmasıyla birlikte 61 yaşındaki teknik adamın planları altüst oldu. 24 Ekim Perşembe günü Manchester United'ı ağırlayacak sarı-lacivertlilerde, sol bek mevkisinde kimin oynayacağı ise merak edilmeye başlandı.

        6

        3'lüye dönmeyi planlayan Portekizli çalıştırıcı; Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku ve Oosterwolde'yi stoper bölgesinde kullanıp sol tarafta da Filip Kostic'e yer vermeyi planlıyordu.

        7

        MERT MÜLDÜR VEYA AMRABAT

        Man. United maçında 4-2-3-1 sisteminden vazgeçmeyecek Mourinho, sağ beke Osayi'yi yazacak. Nijeryalı'nın kadroya dahil olmasıyla birlikte sol bekte ise Mert Müldür veya Sofyan Amrabat görev alacak.

        8

        Geçtiğimiz sezonu Kırmızı Şeytanlar'da kiralık olarak geçiren Amrabat, zaman zaman sol bek bölgesinde forma giymişti.

        9

        LİGDE FORMA KOSTIC'E EMANET

        Süper Lig'de ise Filip Kostic veya Levent Mercan alternatifleri bulunurken, Mourinho'nun tercihinin Sırp oyuncudan yana kullanması bekleniyor.