Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Işık ve Damla Ersubaşı arasında neler oluyor? Damla Ersubaşı'nın yasak ilişkisi mi var?
        1

        'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili, aralarındaki buzları eritmişti.

        2

        "BİRLİKTE TEKRAR BİR YOLA ÇIKTIK"

        Eski eşiyle barışan Ersubaşı, konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Keser ile birlikteliklerine yeni bir şans verdiğini duyuran oyuncu, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer vermişti:

        Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir.

        Anlaşamadığımız, ortak noktaya varamadığımız konular oldu. Bizim Mustafa ile en büyük ve hatta şu anda baktığımda tek sorunumuz Mustafa'nın öfkesi ve siniriymiş. Bazı şeylerin gerçeği yansıtmadığını her zaman söylemiştim. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Mustafa'nın özellikle öfke kontrolünü fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, saygımı da arttırdı. Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz. Yaşandı ve bitti... Sizden tek ricam her fikre, her düşünceye insanın saygım var. Sadece lütfen bunu kimseyi kırmadan, üzmeden yapalım. Olur mu? Üslup her şeydir...

        3

        Ersubaşı'nın yakın arkadaşı Müge Işık, ünlü oyuncu hakkında şok iddialarda bulundu. Müge Işık, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Bana sığındın, ben seni buraya taşıdım, paralarını ben verdim. Benim kocama nasıl göz dikersin lan? Ben Sönmez Işık’la evliyim, kendine gel. Sen gecenin 3’ünde nasıl benim kocama müstehcen fotoğraf atarsın? Sen hani kocanın ailesini 1 milyon dolandırdın ya, ben her şeyi ispatlayacağım" dedi.

        4

        "ADALET TECELLİ EDECEK"

        Damla Ersubaşı ise, "İyi niyetli yorumlarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Adaletin yargı kurumları ile aranacağını, hukukun üstünlüğünün ise daima galip geleceğine inanan bir anne olarak; sorumluluğu bulunan tüm şüpheliler hakkında şikayetçi oldum. Çözümlemeyi, kanunların verdiği yetki ile Cumhuriyet savcıları yapacak. Süreç ve yargılama makamlarından cevap gelinceye kadar ne desek boş. Sorumlular belli ve onlar kendilerini biliyorlar! Ve adalet er ya da geç tecelli edecek. İnanıyorum!" dedi.

        5

        "KADININ KADINA YAPTIĞI ŞİDDETE MARUZ KALIYORUM"

        Yaşananların ardından Damla Ersubaşı, üzerine atılan suçlamalar hakkında şikayetçi oldu. Eskişehir Adliyesi’ne avukatı Ali Önal ile birlikte gelen Ersubaşı, kanıtlarını sunarak şikayetçi oldu. Adliye çıkışı gazetecilere açıklama yapan Damla Subaşı, “Kimse elinin kirini benim üstümden temizlemesin. Bugüne kadar hiçbir yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üstünde duran iki çocuğuna bakan bir anneyim” ifadelerini kullandı.

        6

        "KENDİ ÇAMURUNU KİMSE BENİMLE TEMİZLEMESİN"

        Elindeki tüm kanıt ve evraklar ile şikayetçi olduğunu, sürecin artık mahkemede devam edeceğini belirten Ersubaşı, “Bütün şikayetlerimizi yaptık. Davalarımız açıldı. Bendeki bütün deliller de mahkemede. Kimin delili varsa göstersin, ben hepsini sundum. Kimse kendini benimle temizlemesin. Kendi aile sorunları beni ilgilendirmiyor. Benim dostum, arkadaşım dediğim insan. Ama kendi çamurunu kimse benimle temizlemesin. Bence bunu söylemem çok yeterli olacaktır. Detaya giremiyorum. Her şey zaten mahkemede. Konuşmam ne gerekirse hepsini ben delilli zaten söylerim. Ama delillerimin hepsini sundum. Varsa insanların elinde bir delil onlar da sunsunlar. Kimse benim üstümden yürümesin. Ben bugüne kadar ne çocuklarıma, ne kendime, ne anneme babama, aileme yakışmayacak hiçbir davranışta bulunmuş bir kadın değilim. Yapılan şey tamamen kadının kadına yaptığı bir şiddet ve gerçekten burada da yine görüyoruz kadının en büyük düşmanı kadın. 18 yaşımdan beri ben kendi paramı çalışıp kazanan bir insanım. Kimse bana iftira atmasın. Atıyorsa da ispatlasın. Ben ispatladım mesela. Bana atılan iftiraların hepsini herkes ispatlasın. Seni öldüreceğim, şu kadar saatin var gibi tehditler aldım. Bunların hepsi delilli bir şekilde zaten sunuldu. Herkes de gördü. Şu saatten sonra da kimse beni arayıp da geri çekelim davayı, uzlaşalım gibi bir şey lütfen söylemesin. Çünkü ben 3 gün boyunca yaşadığım psikolojik şiddeti ben bilirim ve benim çocuklarım bilir” ifadelerini kullandı.

        7

        "SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK"

        Yapılan suç duyurusu hakkında bilgi veren Avukat Ali Önal ise şu ifadeleri kullandı:

        “Müge Işık isimli hanımefendi 3 gündür Instagram hesabından hem müvekkilim hakkında, hem de aile yaşamını etkileyecek şekilde çeşitli söylemlerde bulunuyor. Ayrıntılara çok girmek istemiyoruz ancak olayda ciddi tehdit, hakaret, kişisel verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi, iftira var. İş sosyal medyaya düştükten sonra sosyal medya hesapları da bunu sistematik şekilde yaymaya çalışıyorlar. Şu an maalesef olay çok farklı bir boyuta gitti ve burada 2 çocuk annesi bir kadının ciddi anlamda mağduriyeti söz konusu. Bununla alakalı iftira, kişisel verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi, tehdit, hakaretten kaynaklı suç duyurusunda bulunduk. Bunun yanında erişim engeli kararı istedik. Öte yandan yine bu hakaretlerin yayılmasına aracılık edenler hakkında da gerekli işlemleri başlattık.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ