Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Dalaman ilçesinde Dalaman Havalimanı personeline, bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi.

        İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilay Şubesi işbirliğinde havalimanı toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, madde bağımlılığı, sigara bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı gibi konular anlatıldı.

        Bağımlılıkların iş yerinde yarattığı olumsuz etkiler ve bunlara karşı alınacak önlemler üzerinde durulan eğitimde, ilçede yürütülen çalışmalarda, bağımlılıkla mücadeleye dair farkındalığı artırmak için eğitimler düzenlendiği, sahada aktif çalışmalar yapılarak da birçok vatandaşa ulaşıldığı belirtildi.

        Madde bağımlılığına karşı erken uyarı işaretlerinin nasıl tespit edileceği, bağımlılıktan etkilenen kişilerin güvenlik riskleri yaratabileceği durumlar ve bu kişilere nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda personel bilgilendirildi.

        Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası işbirliğini güçlendirerek, çalışmaların ilçede daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçladıklarını söyledi.

        İlçe Sağlık Müdürü Dr. Filiz Koçyiğit ise eğitimin hem çalışanların hem de toplumun güvenliğine önemli katkı sağladığını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler