Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Hande Erçel'i güldüren 'estetik' sorusu
Oyuncu Hande Erçel, sevgilisi şarkıcı Murat Dalkılıç ile önceki akşam yakın dostları Burcu Özberk'in doğum gününe partisine katıldı. Keyifli halleri dikkatlerden kaçmayan çift, muhabirlerin sorularını yanıtladı

İkili, özel araçlarına binerek geceden ayrıldı.

Mekandan misafirlerini uğurladıktan sonra ayrılan oyuncu Burcu Özberk'in neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

"30 YAŞIMA GİRDİM"
Özberk, "30 yaşıma girdim ve bu doğum günü sürpriz olmadı. İlk kez kendi doğum günümü organize ettim. Sevdiğim arkadaşlarım, dostlarım yanımdaydı. Çok anlamlı hediyeler aldım. Güzel bir geceydi" diyerek evinin yolunu tuttu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Dalkılıç, estetik yaptırdığını itiraf etmişti.

"7 KEZ ESTETİK YAPTIRDIM"
Dalkılıç, "Estetik yaptırdım. Hatta 7 kez falan. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu" demişti.

"YAPTIRMAYACAĞIM, YORULDUM"
Şarkıcı, "Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış benim hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan, buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum" ifadelerini kullanmıştı.
