Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş Valisi Avni Çakır, Jandarma Teşkilatı'nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Vali Çakır, mesajında, devletin güvenliğini ve huzurunu sağlayan Türk Jandarma Teşkilatı'nın herkesi gurulandırdığını söyledi.

        Köklü tarihi olan jandarma teşkilatının kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle milletin her zaman takdirini kazandığını belirten Çakır, şunları kaydetti:

        "Jandarma teşkilatımız, teknolojik donanımı ve disiplinli ordusu ile sağladığı huzur ve asayişin yanında vatandaş odaklı kültürel ve sosyal faaliyetler gerçekleştirmekte, ihtiyaç duyduğu her an vatandaşlarımızın yanında yer almakta. Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan jandarma teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmış. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün sembolü Türk Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan millet uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler