Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Nicolas Cage, 'Drakula' rolü için dişlerini törpületmiş - Magazin haberleri
        1

        Makyaj sanatçısı Christien Tinsley, Nicolas Cage'in canlandırdığı 'Drakula'nın ünlü sivri dişlerini yapmak için 3D baskı kullandıklarını açıkladı. Tinsley, "Bildiğim kadarıyla bu tüm takma dişleri yapmak için 3D baskı kullandığımız ilk filmdi. 3D baskıya balıklama atladık. Nic'in dişlerini tarayıp, dijital olarak şekillendirdik" dedi.

        2

        'DRACULA' İÇİN DİŞLERİNİ TÖRPÜLETMİŞ

        Makyaj sanatçısı, yapay dişler yapıldıktan sonra, "Nic'in konuşmasını engellememek ve tam serbestlik sağlamak adına dişlerini törpüledik ve takma dişler yerleştirildi" ifadelerini kullandı.

        Tinsley, konuyla ilgili, "Nic düzgün konuşmak ve teatral bir oyunculuk sergilemek istiyordu, bu yüzden kaplamaların ince olması önemliydi" şeklinde konuştu.

        3

        "BİRKAÇ KEZ KENDİ KANIMI İÇTİM"

        Öte yandan Nicolas Cage, geçtiğimiz haftalarda 'Renfield' adlı filmde başrolü paylaştığı Nicholas Hoult'la 'Bana İstediğini Sor' (Ask Me Anything) etkinliğine katılmıştı.

        Oyuncuların oynadıkları karakter gibi yaşamaya çalıştığı metot oyunculuğu tekniğinin önemini vurgulayan bir kullanıcı, ikiliye "Filmin çekimlerinde hiç gerçek kan tüketildi mi?" sorusunu yöneltmişti.

        Hakkında bilinmeyenleri anlatan 59 yaşındaki Cage, metot oyunculuğu sebebiyle olmasa da kullandığı dişler yüzünden kendi kanını içtiğini ifade etmişti.

        4

        "TADINI EPEY BEĞENDİM"

        Samimi açıklamalarda bulunan Nicolas Cage, "Dişler hakikiydi. Seramik ve epey sivriydi. Bu yüzden birkaç kez dudağımı ısırınca kendi kanımı içtim" demişti.

        'Drakula'nın yardımcısı 'Renfield'a hayat veren Hoult ise, "Kendi kanımın tadını epey beğendim" şeklinde konuşmuştu.

        5

        Yönetmen koltuğunda Chris McKay'in oturduğu 'Renfield', yıllarca efendisi 'Drakula'nın işkencesine maruz kalan ancak ona sadakatini de sürdüren hizmetkar 'Renfeild'ı anlatıyor.

        Fotoğraflar: AP, Mega Agency

        6

        Nicolas Cage

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ