Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Magazin Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok ne zaman çekildi?
        1

        Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi 27 Mayıs Pazartesi akşamı televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Tom Holland ve Zendaya'nın paylaştığı film, Örümcek-Adam: Eve Dönüş ve Örümcek-Adam: Evden Uzakta serisinin devamı niteliğindedir. Peki, "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok ne zaman çekildi?" İşte Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi konusu ve oyuncuları...

        2

        ÖRÜMCEK ADAM: EVE DÖNÜŞ YOK KONUSU NEDİR?

        Örümcek Adam'ın kimliği ifşa edilerek onun ve sevdiklerinin hayatı, halkın gözü önüne serilir. Kendisini büyük bir kaosun ortasında bulan Peter, aynı zamanda suç ortakları olarak lanse edilen MJ ve Ned'in hayatının da olumsuz etkilenmesine şahit olur. Arkadaşlarının üniversiteye girme şanslarının yok olmasına seyirci kalmak istemeyen Peter, sırrını geri vermesi için Dr. Strange'den yardım ister. Peter'ın yakarışından etkilenip ona yardım etmeyi kabul eden Strange, Unutma Büyüsü'nü yapmaya başlar. Ancak bu büyü; MJ, Ned, May ve Happy'nin de Örümcek Adam'ın kim olduğunu unutmasına neden olacaktır.

        3

        ÖRÜMCEK ADAM EVE DÖNÜŞ YOK OYUNCULARI KİMLER?

        Tom Holland: Spider Man

        Zendaya: MJ

        Benedict Cumberbatch: Doctor Strange

        Jacob Batalon: Ned Leeds

        Jon Favreau: Hogan

        Jamie Foxx: Electro

        Willem Dafoe: Green Goblin

        Alfred Molina: Otto Octavius

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ