Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet İşler karışıyor
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Metin Akpınar, Uğur Dündar derken şimdi de İbrahim Tatlıses....

        Durun durun henüz İbrahim Tatlıses'e babalık davası açılmadı ama meşhur anne Suphiye Orancı'nın, gençlik yıllarında İbrahim Tatlıses'in "Aşıksın" filminde figüranlık yaptığı ortaya çıktı.

        Kafamda deli sorular oluştu haliyle. Malum İbrahim Tatlıses'in çapkınlıkları, yaşantısı derken o dönemlere şahit biri olarak ister istemez kafamdaki konuşmaları durduramıyorum.

        -İbrahim Tatlıses'le de birlikte olmuş olabilir.

        -Suphiye Hanım o dönem figüranlık yapıyorsa daha birçok ünlüyü de tanımış olabilir.

        -Malum o yıllar magazin dünyası için bir hayli hareketliydi.

        -Başka başka ünlüler de ortaya çıkabilir...

        Diyerek düşünüyor düşünüyor ve hatta direkt bir film senaryosuna bağlıyorum.

        Ve diyorum ki;

        Suphiye Hanım dönün. Artık gizlenecek, saklanacak bir şey kalmadı. Yıllar geçmiş, siz gizlemeye çalışmışsınız ama belli ki, başarılı olamadınız. Artık ok yaydan çıktı. Tam hedefe ulaştı.

        Bu saatten sonra gizlenecek bir şey kalmadı. Bari en azından en yetkili kişiden doğru bilgiler yayınlansın. Keza yakın zamanda olayla ilgili, ilgisiz birçok kişi ortalığa saçılacak ve durum saçma sapan bir yere doğru gidecek.

        En doğrusu sizin ortaya çıkıp en doğru bilgileri temiz bir şekilde paylaşmanız olacaktır.

        ***

        O dönem için fıstık gibi Suphiye Hanım

        Suphiye Orancı'nın şimdiki hallerine bakıp karar veren bazı konuşmalar, söyleyenler var. Malum insanımız görsele pek takık. Fakat İbrahim Tatlıses'in filminde görünen hali ile fıstık gibi şimdilerin Sofisi. O dönem için ciddi dikkat çeken güzel bir kadın yani!!!

        Belli ki, birçok ünlünün de dikkatini çekmiş. Ve bazı şeyler yaşanmış. O sebeple en doğru şey Suphiye Orancı'nın "Ben ettim siz etmeyin. O dönem bunlar yaşandı. Ben de çocuklarımı terk edip gittim şimdi bu durumu düzeltmek için elimden geleni yapmalıyım" diyerek konuşması ve harekete geçmesi şart.

        ***

        Şöhret ateşten gömlek

        Tuba Ünsal katıldığı bir programda klasik "Şöhret ateşten gömlek" açıklamasını yapıp yaşadığı zorluklardan bahsetmiş.

        Bu ateşten gömlek durumlarını yeni dönem meşhur kuşaklar bilmiyor, bilmeyecekler. Çünkü her şeye o kadar kolay erişiyor ve elde ediyorlar ki, o gömleğin farkında olmadan ışık hızıyla ünlü oluyor ve yine ışık hızıyla yok oluyor.

        O sebeple geçmiş zamanda ünlü olanlar o gömleğin yakıcılığı ile hala ünlerini devam ettirmeye çalışıyor. Tuba Ünsal da onlardan biri.

        Keza yıllardır hiç adını duymadığımız, kim olduğunu bile bilmediğimiz Suphiye diye bir kadın hayatımızı giriyor ve çarşaf çarşaf bazı mevzular ortaya dökülüyor.

        Ünlülerden çocukları olduğu ortaya çıkıyor.

        Yani diyeceğim odur ki, tırnakları ile ilmik ilmik işlenmiş kariyerleri uğruna birçok bedel ödemiş birçok kişi hala o gömleğin ateşi ile kavruluyor.

        Ki bu olayda adı geçen Metin Akpınar ve Uğur Dündar da onlardan. Bu bedelleri zamanında çok ödediler ama şu an daha fenasını ödüyor gibiler. O yüzden de birçok bedel ödeyerek bir yere gelen ünlü isimler hala o bedeli ödemeye devam ediyor.