Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Ve bomba gibi geri döndü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        -Hayatımda ilk kez dizi izliyorum.

        -Ben Cuma günlerimi boş bırakıyorum.

        -Tam bizim aileyi anlatıyor.

        -O gün eve kimseyi kabul etmiyorum...

        -Dizi yeniden başlasın diye bekliyorum.

        Diye diye izleniyor Show TV'nin reyting rekorları kıran "Kızılcık Şerbeti" daha doğrusu "Kızılcık Şerbo"su... Ve önceki gecede pir döndü, pir döndü... Öyle bir döndü ki, tüm reytingleri alt üst etti.

        Total seyircide birinci sırada yer alırken, ikinci sırada da Şerbo özet bölümü ile adeta "Bu sezonun da en çok izlenen, gözleneni benim" dedi.

        ***

        Peki Kızılcık Şerbo nasıl döndü ve bu sezon bizleri neler bekliyor?

        -Kızılcık Şerbeti, gidenleriyle, kalanlarıyla, yeni gelenleriyle evet bu sezonun da en çok konuşulan, en çok dikkat çeken dizisi olur.

        -Kıvılcım ve Ömer, yani Evrim Alasya ve Barış Kılıç oyunculuklarını konuşturur ve bu sene de en çok konuşulan ikili olur.

        -Teyze kızı Meri yani diziye yeni katılan Şebnem Bozoklu bu sezon en çok konuşulan olur. Bazı bakışlarından belli ki, "Ben geldim açılın damgamı vuracağım, yapacaklarımdan ben değil senaristler sorumludur" dedi adeta.

        -Gelin yani Görkem, Özge Özacar "Ben daha ölmedim" diyerek adeta diziyi yeniden başlattığını kanıtladı.

        -Ve dizinin sürprizlerinden Şebnem Dönmez de, hiç beklenmedik şekilde dizinin yönünü değiştirir benden söylemesi. Öyle böyle değil. Fakat üvey oğlu Giray yani Doğukan Güngör mevzusunu çok konuşuruz çok.

        Yani diyeceğim odur ki, "Kızılcık Şerbeti"nde bu sezon izlerken "Yok artık bu da oldu, bu da oldu" diye diye konuşur, tartışır hatta izlemeye doyamayız.. Şimdiden söyleyeyim.

        ***

        Memlekette herkes güzellik profesörü kesildi başımıza

        Vay be... Konumuz, sıkıntımız, mevzumuz bitti şimdi yine bir kadın üzerinden "Güzellik" konuşması yapıyoruz. Türkiye Güzeli İdil Bilgen hakkında konuşmayan kalmadı.

        Bülent Ersoy, "Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi!" deyip "Genç çocuk kırmayalım, üzmeyelim onu" diyor.

        Pes gerçekten pes!!! Bazıları konuşurken utanıyorum. Keşke Bülent Ersoy söyleyip söyleyip sonra da, "Kırmayalım, üzmeyelim" demeseydi. Daha doğrusu söylemeseydi, Önce kırdı, döktü, parçaladı sonra da "Üzmeyelim" diyor.

        Oysa ki, bu sektörde en çok üzülen, kırılan isimlerden biridir Bülent Ersoy. En çok kendisinin empati yapması gereken bu konulara.

        Ama yok.. İnsanımız da empati duygusu yok.

        Kendi yaşıyorsa, "Başkası da yaşasın" diyor. Başkasının kırılıp dökülmesine hiç takılmıyor. Hatta üzerine üzerine gidiyor.

        Ne diyeceksiniz, "Allah yardımcıları olsun" demekten başka.