Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Bu dizileri çok konuşuruz bu sene

        Sizi bilmem ama bu sene de bol bol dizi izleyecek gibiyiz.

        Şahsen ben birçoklarınız gibi "Kızılcık Şerbo" fanıyım. Dizi üyeleri aileden biri, her hafta eve konuk oluyor hatta dibimizde yaşıyor gibiler. Tabii yaşanan olaylar, gerilim, her defasında, "Bu da oldu, bu da oldu", "Yok artık bunu da yaptılar" diye diye izlettiriyor. Keza son yıllarda memleket insanlarının bazıları da aynı Şerbo misali hayatlarını devam ettiriyor. O yüzden bazı olayları garipsememeye başladık. Ardından Salı günleri de "Bahar"a koşuyorum. Bahar bu sezon de bomba gibi başladı. Bir kere, "Aşk başladı aşk, Bahar ve Evren arasında" daha ne olsun? Az biraz "Aşk" dolu günler yaşayalım yeter üzüldük, kırıldık, döküldük değil mi? Bir de diziye katılan Büşra Pekin çok eleştiri almış ama ben çok sevdim. Hatta fırlama tavrı çok hoşuma gitti.

        "Kızılcık Şerbo", "Bahar" derken itiraf edeyim "Sandık Kokusu"ndan da vazgeçemiyorum. Oyuncu kadrosu süper.

        Sonra, artık "Tamam yeter bu kadar dizi" derken "Deha" çıkıp gelmez mi?

        Show TV bu sene her günümüzü kapatmaya, bizi ekran başına kilitlemeye kararlı. Keza "Deha"nın ilk bölümünden kendimi alamadım.

        Aras Bulut İynemli o nasıl bir oyunculuk. Gerçekten ayakta alkışlıyorum. Oscarlık performans sergiliyorsun her rolün ile bravo.

        Keza Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylan, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman derken olay bir oyuncu kadrosu var "Deha"nın. Bu sene reytingleri alt üst eder benden söylemesi.

        Bir kere Aras Bulut İynemli döktürüyor.

        Yargı'nın Yekta'sı Uğur Polat, nasıl da bambaşka biri olmuş. Adam çok iyi çok. Tam acımasız baba. Gözünü para bürümüş.

        Taner Ölmez ise son dakikalarda bombayı patlatan oyunculardan. Belli ki, ters köşe olacak ve biz yine çok şaşıracağız.

        Bu sezon bu "Deha" yı daha çok konuşuruz gibi geliyor bana.

        ***

        Tam bir centilmen mi?

        Çağatay Ulusoy'un merakla beklenen filmi "Tam Bir Centilmen" yayında. Evet filmde kendisi tam bir centilmen ama izleyiciye bu ulaştı mı? Tartışılır.

        Öncelikle Çağatay Ulusoy, Şenay Gürler, Ebru Şahin'li kadro fena değil. Şenay Gürler zaten çok iyi bir seçim olmuş. Fakat konusu itibariyle sanki bir şeyler eksik kalmış gibi.

        "Tam Bir Centilmen"de Çağatay Ulusoy bir jigoloyu canlandırıyor. Kocası tarafından aldatılan, hor görülen, ötelenen, mutsuz, zengin kadınlara "tam bir centilmen" gibi davranıp çok iyi bir hayat sürüyor.

        Yabancı versiyonlarını sayısız kez izlediğimiz bir konu Türkiye'den çıkınca olmuyor gibi. Hep bir eksik, hep bir boşluk, hep bir zorlama oluyor gibi. Ne kadar Çağatay Ulusoy oyunculuğunu sevsem de, bir yer de tıkandım. Bir izleyici olarak çok beğendim dersem yalan söylemiş olurum.

        Ama yine de izlenir. Hatta izlemeyip kendiniz karar verin derim.