Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi oyuncuları: Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
        1

        Engin Altan Düzyatan, Sinem Kobal, Sedef Avcı ve Burcu Kara'nın başrollerini paylaştığı Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Peki, "Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?" İşte Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi hakkında tüm merak edilenler...

        2

        ROMANTİK KOMEDİ 2: BEKARLIĞA VEDA KONUSU

        Esra, heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem de kızlar arasındaki tek bekâr kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi Cem'i evliliğe ikna etmek için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Didem evlenme teklifi beklerken, Cem yeni filminde başrol oynadığı Gözde'yle tanışır ve filmine konsantre olur. Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Didem, Cem'i yakın takibe alır. Bu takip esnasında erkeklerin Antalya "Adam & Eve Otel"de bekârlığa veda partisinde olduklarını öğrenir. Böylece komik ve romantik bir macera başlar. Kızlar erkeklerin bekarlığa veda partisinde neler yaptıklarını görmek için oryantal kılığında otele sızarlar.

        3

        ROMANTİK KOMEDİ 2 OYUNCULARI KİMLER?

        Sinem Kobal Didem

        Sedef Avcı Esra

        Burcu Kara Zeynep

        Engin Altan Düzyatan Cem

        Gürgen Öz Yiğit

        Cemal Hünal Mert

        Öykü Çelik Hande

        Nurseli İdiz

        Ali Ersan Duru

        Gökçe Özyol Ergün

        Özge Ulusoy Gözde

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ