Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Acur Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Acur Görmenin Anlamı Nedir?

        Büyük bir acur görmek, rüyayı gören kişinin kısa sürede kendisini kontrol eden olumsuz düşüncelerden kurtulup olumlu düşüneceğine, mutluluk ve huzurun tadını çıkaracağına delalettir. İbn Sirin, rüyada acur görmenin, rüyayı görenin mali durumunda bir iyileşmeye ve parasında bir artışa işaret ettiği için bol hayırlara yol açtığına inanır. Rüyada acur görmek, rüyayı gören kişinin işlerinin gelişeceğine ve iş hayatında yükseleceğine işarettir.

        Rüya tabircilerine göre rüyada dilimlenmiş acur görmek, rüyayı gören kişinin rahat bir yaşam sürdüğüne işarettir. Ayrıca bu rüya, kişinin yakın gelecekte yanına bir asistan alacağına ve hayatının düzeleceğine, buna da problem çözmeye delalettir.

        REKLAM

        Rüyada Acur Toplamak

        Rüyada acur yemek, kapıda güzel şeylerin olacağına işarettir. Rüyayı gören için bu, bereket zamanının geldiğine işarettir. Rüyasında acur yediğini gören kimsenin ticaret veya ticaretle meşgul olması, işinin büyüyeceğine işarettir. Rüyada acur yediğinizi görmek, yakın zamanda hayırlı bir iş ile karşılaşacağınıza işarettir.

        Rüyada acur toplamak, çabalarınızın sonucunun iyi olacağına dair bir söylentidir. Rüya yorumcularına göre rüyada acur toplamak, huzurlu bir sonuç anlamına gelir. Kişinin verdiği emeğin karşılığında her türlü mükâfatı alacağı vurgulanır. Rüyanızda ektiğiniz acurları hasat ettiğinizi görmek zengin olmak istediğinize işarettir.

        Rüyayı görenin boş zamanlarını iyi değerlendirdiğine belirtilmektedir. Rüyasında acur topladığını gören kişi, mal ve mülk bakımından işlerinin yolunda gideceğine işarettir. Rüyada başkasının acurla meşgul olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin emeklerinin boşa gideceğine işarettir. Rüyada başkalarıyla acur topladığınızı görmek rüya gibi bir şeyin gerçekleşeceğine ve dolayısıyla güzel günlerin geleceğine işarettir.

        REKLAM

        Rüyada acur tarlası görmek, bazı boş işlerin bittiğine işarettir. Rüya yorumcuları rüyada acur görmenin kişi için iki manaya geldiğini söylüyor. İlk olarak rüyada acur gören kişinin bulunduğu bölgenin durumuna göre değerlendirilir. Rüyayı gören kişi tarlada çok sayıda acur hasat ettiğini görse, servetinin haddini aşacağına delalet eder. İkinci ise görünür alanın veriminin küçük olmasıdır. Rüyada acur tarlasının hasadının az olduğunu görmek, verimsiz çalışmaya işarettir.

        Rüyada Acur Bahçesi Görmek

        Rüyada acur görmek genel olarak iyiliğe, geçim kaynağına, durumun düzelmesine, beden ve ruh sağlığına işaret eder. Rüyada acur görmek aynı zamanda hastalık ve hastalıklara karşı tedaviye, fedakarlığa, vermeye ve cömertliğe delalet eder, şehveti ve duygusal bir ilişki kurma arzusunu sembolize eder.

        Rüyada solmuş veya çürümüş acur görmek, sağlığın bozulmasına, halsizliğe, fiziksel zayıflığa ve psikolojik yorgunluğa işarettir. Rüyada çürük acur görmek, hastalığa, görevleri yerine getirememe hissine, önemli görevleri yerine getirememeye delalet eder. Bu durum iş alanında gerilemeye, parasızlığa, geçim sıkıntısına ve işlerin başarısızlıkla sonuçlanmasına yol açacaktır.

        Acur turşusu görmek, rüyayı gören kişi hakkında birçok söylenti çıktığına ve çevresindekiler tarafından dedikodu, dedikodu ve ağızdan ağza söylenti yoluyla onun itibarına zarar vermeye yönelik birçok girişimde bulunulduğuna işaret eder.

        Rüyada büyük yeşil acur görmek, rüya sahibini bekleyen geçim kaynağına ve pek çok iyiliğin varlığına, fiziksel sağlık ve fiziksel güce sahip olmaya, olumsuz düşüncelerden özgürleşmeye ve rüyayı gören kişinin bir süre önce kaybettiği pozitif enerji, aktivite ve rahatlığı yeniden kazanmaya delalet eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ