Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Balon Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Uçan Kırmızı Balon Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Balon Görmek

        Rüyada balon görmek bazen olumlu bazen de olumsuz anlamlara gelebilir. Genel olarak rüyada balon görmek hayallerle ilgili görülür. Ancak bazen hayaller gerçekçi olmadığı için rüya sahibinin hayal kırıklığına uğramasına neden olabilir. Bir başka yoruma göre, bu rüya insanın yaşamında mutlaka bir B planı olması gerektiği konusunda uyarıcı niteliğe sahiptir.

        Rüyada Uçan Balon Görmek

        Rüyada uçan balon görmek rüya sahibinin hayallerinin çok fazla olduğuna işaret eder. Ancak rüyayı gören kişinin hayallerinin her zaman gerçek olmayacağının bilincinde olması gerekir. Bu hayalperest yapısı rüya sahibine gerçek yaşamda zarar verebilir. Eğer rüyayı gören kişinin işiyle ilgili hayalleri varsa, bunları mutlaka gerçekçi bir plana dönüştürmelidir. Aksi taktirde gerçekleşmesi mümkün değildir. Bir başka yoruma göre bu rüya yolculuğa çıkmayla ilişkilendirilir. Bu yolculuk gerçek bir yolculuk olabileceği gibi hayali bir yolculuk da olabilir.

        REKLAM

        Rüyada Balon Şişirmek

        Rüyada balon şişirmek, rüya sahibi ve çevresinin yakında bir kutlama yapacağına delalet eder. Kutlama herhangi bir eğlence olabileceği gibi düğün ya da doğum günü gibi özel bir günün de kutlaması olabilir. Bir başka yoruma göre balon şişerken patlıyorsa bu bir kavganın olacağına işaret eder.

        Rüyada Balonla Uçmak

        Rüyada balonla uçmak, rüya sahibinin uzun zamandır çıkmak istediği yolculuğa çıkacağına işaret eder. Bu yolculuk rüyayı gören kişiye keyif verecek ve bu kişi yolculuğunda çok güzel zaman geçirecektir.

        Rüyada Kırmızı Balon Görmek

        Rüyada kırmızı balon görmek rüya sahibinin korkuları olduğuna işaret eder. Bu rüyayı gören kişi yakında korkularıyla yüzleşmek durumunda kalacaktır.

        Rüyada Uçan Balona Binmek

        REKLAM

        Rüyada uçan balona binmek, rüyayı gören kişinin özel yaşamıyla ilgili beklentilere işaret eder.

        Rüyada Mavi Balon Görmek

        Rüyada mavi balon görmek, rüya sahibinin yakında keyif alacağı zamanlar geçireceğine ve rahatlayacağına delalet eder. Bir başka yoruma göre, bu rüya, rüya sahibinin taşınmasına da işaret edebilir.

        Rüyada Balon Patlatmak

        Rüyada balon patlatmak genellikle hayırlı bir rüya olarak görülmez. Bu rüyayı gören kişinin ya hayali yıkılır ya da kendisine üzüntü verecek bir kavgaya karışır. Ancak bazı yorumcular, bütün bunların kısa sürede sona ereceğini ve rüya sahibinin rahatlayacağını belirtmektedir.

        Rüyada Balon Uçurmak

        Rüyada balon uçurmak, rüya sahibinin çocukluğundan kalan bir olaydan hala etkilendiğine işaret eder. Bu rüya aslında uyarıcı bir niteliğe sahiptir. Çünkü eğer rüya sahibi bu sorununu çözmezse yaşamında farklı sorunlar yaşamaya devam edecektir.

        REKLAM

        Rüyada Balona Binmek

        Rüyada balona binmek, rüya sahibinin özel yaşamıyla ilgili bazı beklentileri olduğuna işaret eder. Hoşlandığı kişi kendisinden hoşlanmıyor olabilir. Fakat bu rüya bu kişinin doğru kişi olmadığını göstermektedir.

        Rüyada Beyaz Balon Görmek

        Rüyada beyaz balon görmek, rüya sahibinin kalbi temiz olduğu için güzel bir olay yaşayacağına işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ