Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada civciv görmek ne anlama gelir? Rüyada yumurtadan civciv çıkması anlamı nedir?
        1

        Gördüğümüz bir rüyanın gün boyu etkisinde kalabiliriz. Bu sebeple rüyanın ayrıntılarından çıkarım yapar ve araştırmaya koyuluruz. Rüyaların ayrıntıları oldukça önemlidir çünkü ufak bir ayrıntı rüyanın tüm seyrini etkileyebilmektedir. Rüyada civciv görmek ne demektir? Rüyada yumurtadan civciv çıkması ne anlama gelir? Rüyada birden fazla civciv görmek, rüyada civciv beslemek ve rüyada ev içerisinde civciv görmek neye işarettir? Rüyada civcivlerin öldüğünü görmek ve rüyada renkli civciv görmek nasıl yorumlanır? İşte, merak edilen detaylar.

        2

        Rüyada Civciv Görmek Ne Demektir?

        Rüyalar, insanoğlunun varoluşundan bu yana gizemini sürdürmektedir. Eski imparatorluklarda yer alan rüya âlimleri önemli bir statüye sahipti. Çünkü özellikle o dönemlerde rüyaların gelecek hakkında birtakım mesajlar taşıdığına inanılırdı. Bu inanç günümüzde de geçerliğini devam ettirmektedir. Ancak bu inancın aksine rüyaların bilincin derinliklerinde hapsolmuş olayların gün yüzüne çıktığını düşünen kişiler de bulunmaktadır.

        Rüyada civciv görmek, merak edilen rüyalar arasında yer almaktadır. Kişinin mutlulukla karşılayacağı bir haber alacağına yorulur. Gurur verici sözler işitileceğinin göstergesi olan bu rüya, kişinin olumlu gelişmeler yaşayacağına da göstermektedir. Sürpriz gelişmeler ve olaylar rüya dâhilindedir.

        3

        Rüyada Yumurtadan Civciv Çıkması Ne Anlama Gelir?

        Kısmetli bir yaşamın kapıları rüya sahibi için aralanmaktadır. Rüya sahibinin kazançları artacak ve kişi maddi zorluklardan kurtulacaktır. Rahat bir hayat süreceğini söyleyebiliriz. Rüya sahibi ayrıca zahmetsiz bir şekilde gelir elde edecektir. Kişinin hayatında gerçekleşecek yenilikler ve atılacak adımlar, rüyanın bir diğer yorumudur.

        Rüyada Birden Fazla Civciv Görmek

        Rüyada birden fazla civciv görmek, hayırlara vesile olan rüyalar arasında yer almaktadır. Rüya sahibi kısmetinde olumlu gelişmeler yaşayacaktır. Ayrıca ufak miktarlarda kazanç sağlayacağının da göstergesidir. Kimi rüya âlimlerine göre ise bu rüya, neşe ve mutluluk getiren birçok haber alınacağına delalettir.

        4

        Rüyada Civciv Beslemek

        Bir hayvan beslemek, kişinin sevgisini hayvanla paylaşmasına dayanır. Kişi elinden geldiğince beslediği hayvana karşı sorumluluklarını yerine getirmek ister. Genel olarak bir sevgi alışverişinden söz edebiliriz. Rüyada civciv beslemek ise her anlamda azimli olmayı ifade eden bir rüyadır. Rüya sahibi işinde oldukça iyi bir yere gelecek ve rızkı artış gösterecektir. Kişi maddi anlamda feraha kavuşacak ve hayatı boyunca maddi sıkıntı yaşamayacaktır. Evde civciv beslemek; rüya sahibinin hem kendisinin hem de akrabalarının zengin bir yaşam süreceğini gösterir. Kümes içinde civciv beslemek ise girişilen işlerde büyüme sağlanacağının ve önemli mevkilerde bulunulacağının işaretidir.

        Rüyada Ev İçerisinde Civciv Görmek

        Küçük yaşlarda birçoğumuz evde civciv beslemiştir. Peki, rüyada ev içerisinde civciv görmek ne demektir?

        Rüyada ev içerisinde civciv görmek, rüya sahibinin yaşadığı birtakım sıkıntılardan iş sayesinde sıyrılacağını göstermektedir. Bu rüya hem aile hem de iş hayatında bazı sorunlar yaşanacağına delalettir. Bu rüyanın bir diğer anlamı ise; rüya sahibinin karşısına çıkacak sorunlarda soğukkanlı durması olarak yorumlanır.

        5

        Rüyada Civcivlerin Öldüğünü Görmek

        Ölüm, insanı derinden etkileyen ve tesiri uzun bir süre gitmeyen olaylardan biridir. Gerçek hayatta olduğu gibi rüyalarımızda da bir canlının öldüğünü görmek bizi etkileyebilir. Özellikle değer verdiğimiz hayvanların ölü görmek kişide tarifi mümkün olmayan üzüntüler yaratabilir.

        Rüyada civcivlerin öldüğünü görmek, rüya sahibinin eline birtakım fırsatlar geçtiği ancak bu fırsatları tam anlamıyla değerlendiremeyip kaçırdığı için üzüntü duyduğunu gösterir. Bu rüyanın bir diğer yorumu ise; rüya sahibinin uzun süredir beklediği bir haberi alamayacağına ve beklentilerinin karşılanmamasından dolayı üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

        6

        Rüyada Renkli Civciv Görmek

        Rüyada renkli civciv görmek, rüya sahibine zarar vermek isteyen birinin varlığının göstergesidir. Rüya sahibinin dini konularda zayıf kalarak imanın eksildiğine delalettir. Kimi rüya yorumcularına göre ise tam tersi şekilde yorumlanan bir rüyadır; bu sebeple iyi anlam taşımaktadır. Buna göre rüya sahibi uzun süredir beklediği haberi alacak ve mutlu olacaktır. Ayrıca uzun zamandır canını sıkan problemleri de çözüme kavuşturacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ