Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada dolunay görmek ne anlama gelir? Rüyada büyük dolunay görmek anlamı nedir?
        1

        Rüyada dolunay görmek, rüya sahibi için oldukça hayırlı bir rüyadır. Kişinin şanslarının açılacağının ve kısmetlerin peşi sıra geleceğinin göstergesidir. Bu rüyayı gören bekârların da evleneceği rivayet edilir. Rüyada dolunay görmek ne anlama gelir? Rüyada büyük dolunay görmek, rüyada dolunay ve yıldız görmek ve rüyada iki tane dolunay görmek ne demektir? Rüyada kocaman dolunay görmek, rüyada parlak dolunay görmek ve rüyada dolunayın düştüğünü görmek nasıl yorumlanır? İşte, merak edilen detaylar.

        2

        Rüyada Dolunay Görmek

        İmgesel ifadelerin detaylarla buluştuğu ve bu detayların bilinçaltımızda hayat bulduğu şeyler “rüya” olarak tanımlanmaktadır. Bazen günlük hayatta etkisinde kaldığımız bir olay bazen de geçmişte yaşadığımız hadiseler rüyalarımıza yansıyabilir. Rüyaların sahip oldukları anlamlar yorumlanmaya ihtiyaç duyulduğundan genellikle rüya tabirlerine başvurulur.

        Rüyada dolunay görmek, kişinin ömür boyu şanslı olacağının göstergesidir. Ayrıca rüya sahibinin kısmetinin de açık olacağına delalet eder. Bu rüyayı gören kişilerin şansları açılır ve tüm dilekleri en kısa zamanda gerçekleşir.

        3

        Rüyada Büyük Dolunay Görmek

        Kişinin geçmişte yaşamış olduğu kötü deneyimleri artık geride bırakacağına, kendisine ve etrafındaki kişilere karşı daha hayırlı işler yapacağına işarettir. Rüyada büyük dolunay görmek, hayırlı işlere imza atılacağının göstergesidir. Mutlu zamanlar rüya sahibini beklemektedir. Genel olarak oldukça hayırlı bir rüya olduğunu söyleyebiliriz.

        Rüyada Dolunay Ve Yıldız Görmek

        Rüyada çeşitli gök cisimlerinin görülmesi ilginç bir durum olarak kabul edilmektedir. Rüya sahibi bu gök cisimlerinden çıkarım yaparak rüyayı yorumlamaktadır.

        Rüyada dolunay ve yıldız görmek, kişilerin hem kısmetlerinin hem de şanslarının açılacağına delalettir. Hayatları mutlulukla geçecek ve hayatlarında her daim güzellikler olacaktır. Bu rüya, hayallere kavuşmak şeklinde de yorumlanmaktadır.

        4

        Rüyada İki Tane Dolunay Görmek

        Rüyaların sahip olduğu detaylar oldukça önemlidir. Bu detaylar rüyaların seyrini ve yorumlamasını değiştirebilir. Bu sebeple rüyamızda yer alan olayların ayrıntılarını hatırlamak gerekir. Yanlış olarak aktarılan rüyalar, farklı bir şekilde yorumlanabilmektedir.

        Pek çok kişi rüyasında dolunay görebilir ancak rüyada iki tane dolunay görmek sık rastlanan rüyalar arasında yer almamaktadır. Rüyada iki tane dolunay görmek, iki hayırlı olay arasında seçim yapılmasına ancak bu noktada kararsız kalınmasına işarettir. Ayrıca inişli çıkışlı bir ruh halini temsil etmektedir. Kişin bazen huzurlu bazen de huzursuzluk yaşayacağına ancak zaman içerisinde karamsar taraflarından sıyrılacağına delalet eder. Hayali kurulan mutluluğa ulaşılacaktır. Maddi problemlerin yakın zamanda son bulacağı, sağlık sorunlarının olabileceği, hüznün yaşanacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.

        5

        Rüyada Kocaman Dolunay Görmek

        Dolunay görmek gerçek hayatta da hayranlık uyandıran bir sahneye tanıklık etmemizi sağlar. Dolunayın sahip olduğu detaylar, pek çok kişiyi etkilemekte ve bu güzelliği saatlerce bize seyrettirmektedir. Rüyada kocaman dolunay görmek, genel anlamda hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaktadır.

        Rüyada kocaman dolunay görmek, rüya sahibinin kötü günleri geride bırakacağının habercisidir. Kişi yakın bir zamanda büyük başarılara imza atacaktır. Hayatının bundan sonrası genel olarak güzel geçer ve ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürer.

        6

        Rüyada Parlak Dolunay Görmek

        Cisimlerin parlak olması insanlar için ilgi uyandırıcıdır. Aynı şey rüyalarımız için de geçerlidir. Rüyada parlak detaylar görmek insanları kendine çekmektedir. Rüyada parlak dolunay görmek, anlamı merak edilen rüyalar arasında yer almaktadır.

        Rüyada parlak dolunay görmek, dileklerin gerçekleşeceğinin ve eğitim hayatında yeni adımların atılacağının işaretidir. Rüya sahibi kendini iyi hissedecek ve mutlu olacaktır.

        Rüyada Dolunayın Düştüğünü

        Rüyalar, olumlu ve olumsuz olarak yorumlanmaktadır. Gerçek hayatta olumlu anlamlar taşıyan olaylar rüyalardan kötü bir anlama gelebilmektedir. Aynı şekilde rüyada görülen kötü bir durum gerçek hayatta hayırlara vesile olabilmektedir. Bu sebeple kişilerin rüya tabirlerine başvurması daha doğru olacaktır.

        Rüyada dolunayın düştüğünü görmek, hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir. Rüya sahibinin hayatında olumlu değişimler yaşanacağına, kariyer basamaklarını hızla tırmanacağına, istediği şeylere kavuşacağına delalettir. Kişinin hayatında olumlu gelişmeler olacaktır. Ayrıca hayırlı bir kişiyle tanışacağına ve hayırlı bir evlilik yapacağına da işaret etmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ