Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Ölü Birini Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Ölmüş Biriyle Konuşmak Anlamı Nedir?

        Rüyada Ölü Birini Görmek

        Rüyada ölü birini görmek genelde rüya sahibinin gerçek yaşamının huzur içinde geçeceğine işaret eder. Bu rüyadan sonra rüyayı gören kişi yaşamını huzur içinde ve mutlulukla idame ettirir. Diğer yandan bu rüyanın aile ilişkileri ile de ilgisi olduğunu düşünen alimler de vardır. Genel olarak bu rüyanın sahibi yaşamında rahatlama yaşar. Bir başka yoruma göre bu rüyayı gören kişi maddi ve manevi açıdan zenginleşmektedir. Alimler bu rüyanın hayırlı ve güzel rüyalar arasında olduğunu belirtmiştir. Bazen de bu rüyanın, rüya sahibinin ölen birine duyduğu hasretle ilgili olduğu da düşünülmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Ölü Biriyle Konuşmak

        Rüyada ölü biriyle konuşmak rüyayı gören kişinin çalışma yaşamının düzene gireceğinin bir göstergesi niteliğindedir. Rüya sahibinin gerçek hayatta işinden terfi alacağına inanılır. Bu kişi iş yaşamında başarı elde eder ya da kendisine şu an bulunduğu rütbenin üzeri teklif edilir. Her koşulda rüya sahibi iş yaşamında başarılı olur ve maddi gelirini arttırır. Rüya tabir eden alimler bu rüyanın genelde çalışma yaşamıyla ilgili olduğunu belirtmektedir. Bilhassa çalışma yaşamında sorunlar yaşayan kişiler için bu rüya müjdeci niteliğe sahiptir. Bu rüyanın sonrasında rüya sahibin karşısına yeni fırsatlar, yeni projeler, terfi teklifleri gelebilir. Genel olarak iş yaşamında beklentisi olan kişiler de beklentilerine kavuşacaktır. Bazen bu rüya, rüya sahibinin iş yaşamında başarı elde etmek için yardım alacağına da delalet eder.

        REKLAM

        Rüyada Ölmüş Birinin Elini Öpmek

        Rüyada ölmüş birinin elini öpmek bir bakıma onu rüyada canlı görmek anlamına gelir. Genel olarak rüya tabir eden alimler bu rüyanın ölen kişiye duyulan özlem ile ilişkili olduğunu belirtmektedir. Diğer yandan ölen kişi canlı olarak görüldüğünden bu durum manevi hissiyatlar ve durumla da ilgili olabilir. Bazı alimler bu rüyanın ölen kişinin ahirette iyi bir konumda olduğunun göstergesi olduğunu da belirtirler.

        Rüyada Ölmüş Birinden Para Almak

        Rüyada ölmüş birinden para almak, rüya sahibinin girişimde bulunduğu bir işe sayesinde kazancının artacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişi yakın zamanda müjdeli olaylar yaşayacaktır. Maddi sıkıntısı varsa bunlar çözülecek ve sıkıntılarını geride bırakacaktır.

        Rüyada Ölmüş Birine Sarılmak

        Rüyada ölmüş birine sarılmak, rüya sahibinin kısa süre içinde uzun zamandır beklediği rahatlığa kavuşacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin işleri düzelecek ve ailesi bolluk içinde yaşayacaktır

        Rüyada Ölmüş Birinin Tekrar Öldüğünü Görmek

        Rüyada ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek genelde pek hayırlı görülmez. Bu rüya, rüyayı gören kişinin daha önceden karşı karşıya kaldığı sorunu bir daha yaşayacağına işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ