Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada Sarılmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Birine Sarılmak Anlamı Nedir?

        Rüyada sarılmak, diğer rüyalar gibi içeriğine bağlı olarak farklı anlamlara gelebilir. Fakat rüyaların bilinçaltının bir yansıması olduğu da unutulmaması gereken bir konudur. Ancak rüyada birine sarılmanın bazı tabirleri de bulunur. Yazının devamında bunun cevabını bulabilirsiniz…

        RÜYADA BİRİNE SARILMAK

        Rüyada sarılmak rüya sahibinin ömrünün uzun olacağına işaret eder. Rüyada birine sarılmak hayırlı bir rüya olarak bilinir. Rüya sahibi rüyasında tanıdığı birine sarılıyorsa rüya sahibi ve sarıldığı kişi arasında olan sevgi bağının bir ömür huzurlu ve mutlu bir şekilde süreceğini ifade eder. Ancak eğer rüya sahibi sarıldığı kişiyi tanımıyorsa rüya sahibinin çevresindeki insanlar ile hoş sohbetler içerisinde olacağına işaret eder.

        RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE SARILMAK

        Rüyada eski sevgiliyle sarılmak rüya sahibine derin izler bırakan, hayal kırıklığına uğratan, rüya sahibini çıktıkları yolda yalnız bırakan birinin varlığını ve o kişinin hala unutulmamış olduğuna işaret eder. Rüyada eski sevgiliye sarılmak istemsiz bir şekilde veya başka insanların zoru ile sarılmak ise yaşanan bir olay karşısında mecburen iyimser tavırlar sergilemeyi de anlatabilir. Ayrıca bu, rüya sahibinin karşısındaki insana karşı olan gerçek duygu ve düşüncelerini bastırarak nezaketini koruması şeklinde de yorumlanabilir.

        Rüya sahibi, rüyasında eski sevgilisine sarılmak istemesine rağmen sarılamadığını görüyorsa bir duyguyu yaşayamamaktan korkmak ve üzülmek anlamı çıkabilir. Ancak bazı rüya tabircilerine göre rüyada eski sevgiliye sarılmak mutluluğa da rivayettir. Rüya sahibinin kısa sürede aşkını bulacağı istediği sevgiye sahip olacağını ifade ettiği düşünülür. Rüyada eski sevgilisine sarıldığını gören rüya sahibinin yaşadığı kötü olayların yoluna gireceği rivayet edilir.

        RÜYADA SEVGİLİYE SARILMAK

        Rüyada sevgiliye sarılmak rüya sahibinin muradına ereceğine delalet eder. Rüya sahibinin bütün sıkıntılarının biteceğine ve aşırı mutlu olacağı haberler alacağına rivayet eder. Ancak rüyada sevgiliye sarılmak rüya sahibinin yapacağı küçük işlerde başarısız olacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi rüyasında sevgilisiyle sarılırken mutlu hissediyorsa akıllı olmayan kişilerle tanışacağına yorulur.

        RÜYADA SEVDİĞİNE SARILMAK

        Rüyada sevdiğine sarılmak rüya sahibinin mutlu olacağına işaret eder. Rüya sahibinin gelecekte sevdiği kişiyle hem düşünce hem de görüşleri açısından uyumlu olacaklarına rivayet eder. Rüya sahibinin sevdiği kişi ile çok iyi anlaşacağına birbirlerinin her şeyi olacaklarına işaret eder. Ek olarak bu rüya, kişinin sevdiği kişiye ve sevdiği kişinin de rüya sahibine birilerinin laf söylemesine engel olacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin hak ettiği değeri göreceğine rüya sahibinin üstün ve değer gören bir kişi olacağına işaret eder.

        RÜYADA BABAYA SARILMAK

        Rüyada babaya sarılmak rüya tabircileri tarafından hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Bu rüyayı gören kişilerin hedeflediği şeyleri ve emek verdiği her şeyi başaracağı rivayet edilir. Rüyada babaya sarılmak rüya sahibinin mutluluğu bulacağına delalet eder. Ek olarak Rüya sahibinin uzun zamandır istediği, hayal ettiği ve emek verdiği işlerin başarıya ulaşacağına sevinç gözyaşları akıtacağı rivayet edilir.

        Bu rüya, sahibinin hem kariyer hayatında hem de hanesinde ferahlık içinde olacağına işaret edebilir. Ayrıca, sahibinin el attığı her işte aile üyeleri tarafından destekleneceği ve başarıya ulaşacağını rivayet eder. Bu rüyayı gören kişinin uzun zamandır istediği bir şeye sahip olacağı anlamını içerir. Rüya sahibinin maddi ve manevi olarak istediği yerde olacağına işaret eder.

        RÜYADA ÖLMÜŞ BİRİNE SARILMAK

        Rüyada ölmüş birine sarılmak kötü bir anlama sahip olduğu ve üzücü durumlara neden olabileceği şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin hastalıklar ile karşılaşabileceği ve bu konuda üzüntü duyabileceğine ifade eder. Rüyada ölüye sarılmak rüya sahibinin başarmayı hedeflediği işleri başaramayacağına, kazancının bereketsiz olacağına işaret eder.

        RÜYADA KÖPEĞE SARILMAK

        Rüyada köpeğe sarılmak hem olumlu hem de olumsuz olarak yorumlanabilir. Rüyada köpeğe sarılmak rüya sahibi açısında hayırlı bir durumdur. Rüya sahibinin vefalı insanlar ile tanışacağına ve onlarla işbirliği yapacağına işaret edilir. Rüya sahibinin iyi günde ve kötü günde yanında olacak olan insanlar ile beraber hareket edeceği rivayet edilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Rıza Gereniz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ