Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Tüm Ailenin Öldüğünü Görmek Ne Anlama Gelir?

        Bir kimse rüyada hasta bir kimsenin öldüğünü görse, bu onun iyileşmesine ve hastalığından kurtulmasına, rüyada sevilen bir kimsenin ölümü ise o kişinin ömrünün uzamasına işaret eder. Rüyada ölmek ve dirilmek aynı zamanda ömrün uzamasına da işarettir. Rüyayı gören kişinin ölmüş bir akrabası aracılığıyla bir şey satın aldığını görmesi, rüyayı gören kişinin satın alacağı mal veya paraya işarettir. Rüyada tüm aile ile birlikte kendini de ölü görmek uzun ömürlülüğün işaretidir. Rüyada kan dökülmeden birinin öldüğünü görmek kişinin kazancının veya servetinin artmasına yorumlanır.

        REKLAM

        Rüyada Aile Üyelerinin Bir Arada Olduğunu Görmek

        Bu rüya güzel ve hayırlı rüyalardan biri olarak kabul edilir. Bu durum kişinin hayatı boyunca çok şanslı olacağına ve kaderin yüzüne daima güleceğine delalettir. Kişi mutlu olacak, rahat ve bol imkanlarla yaşayacak demektir. Rüyada aile üyelerinin bir arada olduğunu görmek yaşanılan kötü ve zor günleri geride bırakmaya, keyif almaya, eğlenmeye, sağlıklı olamaya, keyif almaya işaret eder. Bu rüya şansının geri döneceği anlamına gelir. Ayrıca yakın zamanda dünya evine gireceği ve çocuk sahibi olacağına da işaret eder.

        Rüyada ailesini ağırlamak için yemek sofrası hazırladığını gören kişi, onlardan gelecek geçim kaynağına işaret edebilir. Rüyasında bir yemek masası olduğunu ve orada kalabalık olduğunu gören kimse, ziyafete katılacaktır. Bazı yorumculara göre bu rüya, gerçek hayatta böyle bir kalabalığın içinde olmaya, düğün, nişan gibi bir organizasyona katılmaya veya bir kişiyi evinize davet etmeye delalet eder.

        REKLAM

        Rüyada sofrada otururken aile ile birlikte yemek yediğini gören kişi, maddi ve manevi her alanda şanslı, bereketli ve bereketli olacağı bir döneme girer. Özellikle sofrada yediği şey güzel ve iştah açıcı ise zenginliğin simgesidir. Rüyada dolu bir masa görmek bereketin sembolüdür. Masa ne kadar çok dolu ise başarı o kadar büyük olur.

        Rüyada Ailenin Kazada Olduğunu Görmek

        İbn Sirin, rüyada trafik kazası görmeyi ve genel olarak kazaların yorumlanmasını rüya sahibinin hissettiği içsel korkulara bağlamaktadır. Rüyayı gören kişinin maruz kaldığı psikolojik baskılara da işaret eder. Bu rüya aynı zamanda akrabalarınızdan veya arkadaşlarınızdan biri arasında veya iş ortamındaki bir anlaşmazlığa veya soruna da işaret edebilir.

        Bu tür rüyalar çoğu zaman kişide korku ve korkularının ortaya çıkacağı birçok sorunun önceden tahmin edilmesiyle ilişkilendirilir. Kaza kelimesinin insan ruhundaki pek çok korku ve endişeyle bağlantılı olduğu ve rüyadaki varlığının bir şeyden duyulan korkuyu gösterir.

        Rüyada kaza görmek, kişinin hayatındaki birçok olumsuzluğa, hayatının kontrolünü kaybetmesine veya belki de kazanın hayatı üzerindeki etkisi gibi kendisini derinden etkileyebilecek olayların meydana gelmesine delalet edebilir. Kötü hava koşulları nedeniyle kaza görmek kişinin hayatındaki gelecek meseleler hakkında olumlu düşünme ihtiyacının bir göstergesidir. Rüyada arabanın içinde kazaya karışan bir kişinin bulunması, onun hayatında stres ve korkuya neden olan zor koşullar altında olduğuna işarettir. Genel olarak kaza rüyaları, rüya sahibinin gergin olduğu bir konuda hakkında fazla düşündüğünü gösterir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ