Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 1990'lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı Şahsenem itiraf etti - Magazin haberleri
        12

        "EŞİMİ SINAVDAN GEÇİRDİM ÖYLE EVLENDİM"

        2007'de ressam Armin Han ile evlenen Şahsenem, bir itirafta da bulundu. Şarkıcı, "Geçmişte yaşadığım bazı şeyler nedeniyle evliliğe karşı inancımı kaybetmiştim. Eşimle bunu yendim. 5 yıl boyunca eşimi sınadım, sınavdan geçirdim' diyebilirim. 'Param olmadan beni sever mi?' diye... Bu sınavların hepsini geçti ve ruh eşim oldu. Gerçek mutluluğu onunla yakaladım" dedi.

        13

        Eşinin, eski evliliğinden Anıl adında bir oğlu olduğunu söyleyen şarkıcı; "Onu öz oğlum gibi büyüttüm. Üniversite eğitimini İngilizce tercümanlık üzerine sürdürüyor. O yüzden de bir süre sahnelerden uzak kaldım. Geleceğe çok hayırlı bir evlat yetiştirdim. Hem sanatçı hem de anne oldum" açıklamasında bulundu.

        14

        "Geçmişte yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim, 'keşke'lerim de yok" diyen Şahsenem, sokakta kendisini hâlâ tanıyanların olmasından dolayı mutlu olduğunu da dile getirdi.

        15

        EVİNDE 70 KUŞU VAR

        Yaşamını şimdilerde Şişli Kurtuluş'ta sürdüren Şahsenem, evinde yaklaşık 70 kuşun yanı sıra kaplumbağa ve balık da besliyormuş. Şarkıcı, her gün evinin önündeki sokak hayvanlarını beslediğini de sözlerine ekledi.

        Şahsenem, 2023 Eylül ayında 'Tutamıyorum Sevdaları', 30 Ekim'de de 'Bitsin Artık' isimli single'larını çıkarmış. Şarkıcı, şimdilerde de yeni şarkılarının hazırlığı içinde olduğunu belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ