Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezleri'nde (SGM) 7-14 yaş aralığındaki öğrenciler için kış dönemi kayıtları başladı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kayıtların ilk gününde 2 bin 453 öğrenci, Adapazarı, Akyazı, Geyve, Karasu ve Sapanca SGM'de eğitim almak için başvurdu.

        Hafta içi mesai saatleri içerisinde yapılan kayıt işlemleri, "www.sakarya.bel.tr" adresinden ya da SGM'lerden yapılabiliyor.

        Bu yıl kış kurslarında zengin ders içerikleriyle eğlenirken öğrenecek öğrenciler, vakitlerini verimli şekilde geçirecek.

        Öğrencilere yeni sezonda Kuran-ı Kerim ve değerler eğitimi, İngilizce, Almanca, akıl oyunları, satranç, drama, ritim, resim, karakalem, ebru, bağlama, gitar, piyano, becerikli eller, mutfak, anlayarak hızlı okuma, kodlama, robotik ve kodlama, bilgisayar, halk dansları ve oyunlarla dikkat atölyeleri gibi 30 farklı branşta programlar sunulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler