Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN’un Atakum ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılan çift ile 3 kızı cankurtaranlar tarafından çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan aileden baba Mehmet Taş'ın (41) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Olay, Atakum ilçesine bağlı Çakırlar Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Elif (40) ve Mehmet Taş ile kızları Zehra (11), Nevra (7) ve Meyra Taş (5) öğle saatlerinde serinlemek için denize gitti. Kıyıdan yaklaşık 100 metre uzaklaşan ve akıntıya kapılan Taş ailesinin bireyleri boğulma tehlikesi geçirdi. Bu sırada olay yerine yakın olan Samsun İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ve Cankurtaran ekipleri Taş çifti ile çocuklarını sudan çıkardı. Taş ailesinin bireyleri, sağlık ekipleri tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı. Mehmet Taş’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler