Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN’un Bafra ilçesinde su kuyusu açarken meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden Mustafa Aydın (28) ve Sabri Bayraktar (56) bugün son yolculuklarına uğurlandı.

        Olay dün saat 11.30 sıralarında Bafra ilçesi Evrenuşağı Mahallesi’nde meydana geldi. Fındık bahçesini sulamak amacıyla kuyu açan Mustafa Aydın ve Sabri Bayraktar, meydana gelen göçükte toprak altında kaldı. 5 saat süren çalışmaların ardından 2 kişinin de cansız bedenlerine ulaşıldı. Yapılan otopsilerin ardından cenazeler ailelerine teslim edildi. Vefat eden Mustafa Aydın için bugün Bafra ilçesinde tören düzenlendi. Bekar olan Aydın ikindi vakti Evrenuşağı Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi. Mustafa Aydın'ın cenazesine cezaevinde hükümlü olan ağabeyi Ahmet Aydın, ailesi, yakınları ve komşuları katıldı.

        Sabri Bayraktar ise Atakum ilçesinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler