9-1-1

1. Sezon

Pilot
Bölüm 1
/Pilot
Yayın Tarihi: 03 Ocak 2018
"911, acil durumunuz nedir?" sorusunu yanıtlamak için büyük bir ekip gerekir. Dedektif Athena Grant, uzmanlık isteyen vakaları yönetirken aynı zamanda kendi aile dramını dengelemeye çalışır. Bobby Nash ve itfaiye ekibi hayatlarını riske atarak kurtarma görevleri yaparken, Abby Clark günlerini 911 çağrı merkezine gelen acil durum çağrılarını almakla geçirir.
Let Go
Bölüm 2
/Let Go
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2018
Lunaparktaki bir rollercoaster arızası, yaşamları tehlikeye düşürür. Abby, annesine bakma konusunda yardım alır. Bu sırada, Athena ve Hen sıra dışı bir haneye tecavüz olayına müdahale eder.
Next of Kin
Bölüm 3
/Next of Kin
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2018
Bobby ve ekibi, acil durum olan bir doğum günü partisine müdahale eder. Athena, yakınlardaki bir trajediyle başa çıkmaya çalışır ve Abby, annesi hakkında önemli bir karar alarak Buck ile bağ kurar.
Worst Day Ever
Bölüm 4
/Worst Day Ever
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2018
Ölümcül bir uçak kazası sonucu, Athena havaalanında panik ve kaosla mücadele ederken, Bobby ve ekibi kurtulanlara yardım etmek için yarışır. Bobby geçmişiyle yüzleşirken, Athena bir grup genç zorbaya karşı intikam peşindedir.
Point of Origin
Bölüm 5
/Point of Origin
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2018
Ekip, bir Hint düğünündeki felakete karşı acil durum halini alıyor. Abby, annesini bulmak için Buck'tan yardım alırken, Athena ile ilk kez yüz yüze görüşür.
Heartbreaker
Bölüm 6
/Heartbreaker
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2018
Sevgililer gününde yapılan bir evlilik teklifi kötü sonuçlar doğuracak şekilde ters gider. Athena çaresiz bir kadına yardım etmek ister ancak fark etmeden kendini Yalnız Kalpler Kulübünde bulur.
Full Moon (Creepy AF)
Bölüm 7
/Full Moon (Creepy AF)
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2018
Bir dolunay akşamı gelen aramalar ekibi meşgul eder, Athena bir haneye tecavüz olayını araştırırken amansız bir suçlu ile yüz yüze gelir.
Karma's A Bitch
Bölüm 8
/Karma's A Bitch
Yayın Tarihi: 07 Mart 2018
Kibirli, dul,hırsız bir spor salonu sahibi için hayat etme bulma dünyasıdır. Bu sırada Bobby, kan bağışı yapmasının üzerine doktorundan şaşırtıcı bir haber alır, ve Athena çocuklarıyla yaşadıkları olaydan sonar Michael ile yüz yüze gelir.
Trapped
Bölüm 9
/Trapped
Yayın Tarihi: 14 Mart 2018
Acil yardım ekibi, bir çöp kamyonunun altında kalan evsiz bir adama, asansörde sıkışıp kalan bir anne ve çocuğuna yardım etmek için zamanla yarışır. Bu sırada Athena, yeni insanlarla tanışmaya başlar ve Buck ve Abby’nin ilişkileri Abby’nin annesi tarafından teste tutulur.