Better Than Us
Parçalanmanın eşiğindeki bir aile, son teknoloji ürünü bir robota sahip olur. Ancak robotun peşinde bir şirket, cinayet masası dedektifleri ve teröristler vardır. (13 yaş ve üzeri için uygundur)
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2018
Georgy Safronov adlı boşanmış bir adli tıp uzmanı, çocuklarının velayeti için savaşır. Cronos yöneticisi Victor Toropov, Arisa adlı gelişmiş robot prototipini satın alır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2018
Vic'in peşinde olduğu Arisa, Sonya tarafından Safronov'un evinde saklanmaktadır. Dedektif Varlamov, robot karşıtlarıyla bağlantılı bir cinayeti araştırır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2018
Safronov robotu iade etmeyi planlar. Ama Arisa, Sonya'nın hayatını kurtarınca fikrini değiştirir. Vic'in kayınpederi Losev'in yaptığı anlaşma Arisa'nın dönüşüne bağlıdır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2018
Varlamov, Safronov'un her iki adamına da yaklaşır. Ancak Tasfiyeci protestosu konusunda Egor'a karşı eli daha sağlamdır. Arisa, "ailesini" korumaya çalışır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2018
Aile, Egor'u hapisten çıkarmaya çalışırken Alla geri döner. Vic, Arisa'nın Safronov ile bağlantısını öğrenir. Vic ve Safronov arasında da eski bir bağlantı vardır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2018
Tasfiyecilerin destekçisi açığa çıkarken Egor grubun içine daha fazla çekilir. Vic sayesinde kariyerine kaldığı yerden devam eden Safronov, patronunun suçlarını öğrenir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 28 Aralık 2018
Vic ayrılmaya çalışan Alla'yı tehdit eder. Hem kendisinin hem de ailesinin kobay olarak kullanıldığını fark eden Safronov yardım almak için açığa alınan Varlamov'a gider.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2019
Safronov ve Alla, Arisa'nın yetenekleri hakkındaki gerçeği öğrenir. Gleb, Tasfiyeciler içinde bir yönetim değişikliği yapar. Vic, Svetlana'nın planını öğrenir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2019
Ailesi Vic'in yardakçıları tarafından rehin tutulan Safronov, Arisa'ya kamu ihalesinde eşlik eder. Bars ve Tasfiyeciler etkinliğe sızar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2019
Polis, Tasfiyeciler ve Vic'in yardakçıları, ihalenin ardından ortadan kaybolan Arisa'nın peşine düşer. Safronov, ailesinin serbest bırakılmasını sağlamaya çalışır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2019
Gleb, Safronov'un üzerine cinayet suçu atılmasını emreder. Safronov ise yaralanan Zhanna'yı kurtarmaya çalışır. Svetlana, Vic'i babasının gözünden düşürmekle tehdit eder.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2019
Bars, Arisa'nın kopyasını çalmayı planlar. Arandığını öğrenen Safronov'a yardım eden Lara'nın da gizli bir planı vardır. Vic, Svetlana'nın kliniğe kapatılmasını sağlar.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2019
Lara Arisa'nın yaratıcılarıyla iletişim kurar. Bars ve Tasfiyeciler, Cronos'a saldırır ve Arisa'nın kopyasını çalmaya çalışır. Safronov, Zhanna'yı kurtarmak için çabalar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2019
Vic, Safronov'u yakalar ve onu ölümle tehdit eder. Losev, Vic'in ihanetini ve Svetlana'nın nerede olduğunu öğrenir. Arisa, aşk ve cinselliği keşfe çıkar.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2019
Vic ve Safronov bir talk şova çıkar. Maslovsky ağır derecede uyuşturulmuş hâldeki Svetlana'yı klinikten kurtarmaya çalışır. Arisa, Lara'yı ameliyat etmek zorundadır.